- 731
- 227
- 43
2 Kişiye 25 mi 3 kişiye 20 miLatviali
Mkrc53
Bahtsızbedevı
İsmet1991
Delgado
2 Kişiye 25 mi 3 kişiye 20 miLatviali
Mkrc53
Bahtsızbedevı
İsmet1991
Delgado
abreye uyarsa 3 kişi 20 olsun bi kişi daha nasiplensin ?2 Kişiye 25 mi 3 kişiye 20 mi![]()
2 ksıı 25 mıs beyler
Bence çekilişi yapsın mod veya sen kazananlar sana yazar geri kalanlarda rahatlıkla uyuya bilir@Shellac para gelince yazarım bilgin olsun![]()
sonuna kadar katılıyorum sana ağzımdan aldın ben sustum ama sen söledin eyvallah gardaşım..kardesım en basından beri takıp edenlere Ver adam 8 sayfada gelıyor Onuda yazıyon neden ondan once takıp edenı yazmıyon @recebb
Ilk kupon yatmıs reıs son ıkı kupon ıcın dagıtılıo bnlık bı durum yokkardesım en basından beri takıp edenlere Ver adam 8 sayfada gelıyor Onuda yazıyon neden ondan once takıp edenı yazmıyon @recebb
adminlerden varken neden listeyi siz olusturuyorsunuz ki aga2 ksıı 25 mıs beyler
ben itiraz etmem beni biliyosun adeletli olsun yeter isterse 100 kişi olsun ama adeletli olsunIlk kupon yatmıs reıs son ıkı kupon ıcın dagıtılıo bnlık bı durum yok
admin secsin o yapsin listeyi ekledigini eklesin ses soluk cikmasin kimsedenadminlerden varken neden listeyi siz olusturuyorsunuz ki aga
furkanım adminlik bi durum yok zaten takiğ eden baştann sona net belliadminlerden varken neden listeyi siz olusturuyorsunuz ki aga
Lısteyı Cekılısı @Shellac yspsın sorun yok bnlık dostBoyle olmaz Dostum Hak gecmesın listeyi iyi Cıkar Reco sen bari yapma İlk kupondan al kaybetmıs kazanmıs farketmez konuda devammı edioo evet olmaz oyle Dost
olsun aga kimseden ses cikmasin admin yokken anlarimda admin varken böyle sıkıntı çıkınca olmuyofurkanım adminlik bi durum yok zaten takiğ eden baştann sona net belli