http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
@dost ne güzel söyle ona ona desin sende ondan hoşlanıyor sun diye eline fırsat geçmiş
Büyük ihtimalle öyle olacak iş yerine gittiğimde kâpıda beni görünce ürünleri bırakıp yanıma geldi hoşgeldiniz efendim ne alırsınız dedi “ seni “ diyecektim çok iddiali olur diye demedim

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,095
2,613
113
Büyük ihtimalle öyle olacak iş yerine gittiğimde kâpıda beni görünce ürünleri bırakıp yanıma geldi hoşgeldiniz efendim ne alırsınız dedi “ seni “ diyecektim çok iddiali olur diye demedim
Deme aga ama eline geçen fırsatı degerlendir belki son şansın olabilir

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
3,169
113
Soylemedigin Her söz için ileride pişman olacaksın . Anı yaşa direk düşünceni dile dok . Abartı filan olmaz ...

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
633
292
63
Rahat ol en azınfan 2 de bır garantın var 2 de sıfor cekmektense avantajı kullan skora yatt

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Durum güncellemesi
Bu iş bitmiştir kız bana öyle şeyler dedi ki sırf çalışırken seni gelsin diye dua ediyordum dedi, alkollüymüşsün Doğaya da yanlış bir şey yazmamışsın sorun yok dedi arabasıyla beni şehirden çıkardı şaştım kaldım shwhhshwhhs deniz kenarında birer kahve içtik. Sevgili olduk sanırım. Mutluyum huzurluyum.

kuponlar kaybetti ama aşkta kazandık gibi hayırlısı olsun

@Shellac burası won yeşillendir kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...