http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,495
38,611
113
Senınle konultuşuğunu ona gösterip Murat artık benimdir dedi kesin
Durum güncellemesi

Gittim markete bir şeyler aldım kızı bekledim bakıştık ama çok kötü baktı , Doğaya sordum neden kötü baktı diye bilmiyorum kavga ettik diyor benle alakalı bi durumdan değil sanırım. Saat 5ten sonra o varmış tek başına 6dagidip direkt olarak konuşacağım onunla. Birbirlerine girmişler Ekli dosyayı görüntüle 843941

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Durum güncellemesi , Pınar bana istek attı instadan iş çıkışı arabayla alacağım kahveye götüreceğim kabul ederse

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,686
2,369
113
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 843714
Dost atmışsın bi olta hangi balığa denk gelirse :D

İstediğine değil ötekine gelmiş. Bu hayatta sen çok şey istersin ama sadece nasibini alırsın. :D

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,361
883
113
sana bi abi tavsiyesi pınarı bosver de kadını bi teselli et.sevaptır morali bozukmuş :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Durum güncellemesi hesabını aldım konuştuk biraz havadan sudan şu an bekliyorum IMG_8032.jpeg

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,095
2,613
113
@dost ne güzel söyle ona ona desin sende ondan hoşlanıyor sun diye eline fırsat geçmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...