http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A101 İş İlanı Hakkında

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,874
9,607
113
Agalar uzatmayin

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Sokaktayim şuan gumushanede deprem oldu trabzondan hissedildi yalin ayak ciktim oylece panikle ayaklarim ciplak disari cok soguk anahtar icerde kapida kaldim.neyse bi spin satin alayim öderse çilingir cagiririm

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sokaktayim şuan gumushanede deprem oldu trabzondan hissedildi yalin ayak ciktim oylece panikle ayaklarim ciplak disari cok soguk anahtar icerde kapida kaldim.neyse bi spin satin alayim öderse çilingir cagiririm
Tam slotta para koydugu gün depreme yakalandı adam

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,874
9,607
113
Gel yanima korkma aq viski ismarlicam dedim lan söz, hatta 2 kupon parasida vericem sana killa hakan

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
AŞLSDKLASŞDLAKŞSDKLŞ
Geçmiş olsun kanka bizimkilerde Trabzon'da köydeler .d

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,052
390
83
Kumar forumuna iş ilanı vermek demek personeli bulup 2 gün sonra mağazanın tüm kasasını bonanzaya basıp ortalıktan kayboldu haberlerine çıkmak demektir

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
Bir bende kumar oynuyorum kasa soymuyorum.
İki diyelim ki kasayı soydu istediği kadar alsın kasada kuruş bırakmasın. en fazla alacağı 8-10 k dir. Gün içinde kacmazsa zaten akşam mecbur o parayı yerine koyacak koymazsa açık tediye imzalar ve o emin ol ondan 1 Ken 100 olarak maaş hacziyle çıkar. Diyelim gün içinde kacdi kamera kaydı ile zaten daha felaket polisler evinden alır ki ona kalmadan bölge sorumlulari ondan kat ve kat çıkartırlar. Kısacası şu öyle herşey dışardan görüldüğü gibi değil yani. Senin nezdinde diyer arkadaslarada cevap vereyim paylaşım sebebim kumar oynayıp hala namusunu şerefini onurunu kaybetmemiş olan insanlar vardır ise ihtiyacı vardır elimizden bisey gelirse yardımcı olalım istedik ama görüyorum ki namusunu şerefini onurunu kumar masalarında bırakanlar laf cambazlığı yapıp işi goygoya vurup dalga geçip guluyolar. Onlara cevabım aynaya bakın halinize aciyin kumar oynuyorsanız da ekmeginize bok sürmeyin kumarinizla serefinize onurunuzu kaybetmeyin 😊😊 gerçi siz bu yazdiklarimdan da bi şey anlamaz gene goygoya vurur kahkaha atarsınız çünkü sizin ne ar kalmış suratinizde ne şeref ne haysiyet

sen kimsin ki haysiyetimi şerefimi tarticaksin?? @Shellac

2.si seni o a101 e mudur yapmislar ama adam yapamamislar sen ilk once konuşmasını ogren dostum.

3.su son olarak burdan birini alsan bile o adam ne icra dusunur ne polis sen daha zora düşmemişsin dibi gormemissin yasin genc dibi görünce ne demek istedigimi anlarsin..

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,195
2,080
113
Acaba bayan kuaförümü acsak tırnak bakımı olur güzellik malzemeleri