- 32,008
- 26,258
- 113
10kya sana selam vermemAylik 10k veririm + her ay şivaz 2 kg
10kya sana selam vermemAylik 10k veririm + her ay şivaz 2 kg
Jfkdjdkxj işkur form sitesi degil aga bura trol iyidie jdjxjdAhdjsksheks yarıldım aq
Ya kumar forumunda eleman aranır mi aqMarket depolarında çok fantastik anılarım var
Bu adam mağaza müdürü işte düşünYa kumar forumunda eleman aranır mi aq
Sigortani yaparim + aylık 3 kupon parani veririm oyuncu bahsi oynarsan şayet10kya sana selam vermem
Kumar oynuyan adama kasami teslim edilir yarabbim icindeki kopek mamalarini bile satar awBu adam mağaza müdürü işte düşün
Para kaybetik okadar Ulan gece gece güldürdün beni🤣Jfkdjdkxj işkur form sitesi degil aga bura trol iyidie jdjxjd
Tamam onden alayim avans hemen seriSigortani yaparim + aylık 3 kupon parani veririm oyuncu bahsi oynarsan şayet
Bu adam yada bu adamlar gibi adamlarin oy hakki elinden alınmalı düşünsene senin içtigin sigarasan yedigin ekmekten yada ekonominin bu kadar kotu olmasinda bu adamin oyu da kabul oluyor ve bize yön veriyor ne kadar acı dimi bir trendeyiz ve bilinmezliğe götürenler hep çok sey bildigini sanan tipler ilginç hdjxhBu adam mağaza müdürü işte düşün
AjdksnBu adam yada bu adamlar gibi adamlarin oy hakki elinden alınmalı düşünsene senin içtigin sigarasan yedigin ekmekten yada ekonominin bu kadar kotu olmasinda bu adamin oyu da kabul oluyor ve bize yön veriyor ne kadar acı dimi bir trendeyiz ve bilinmezliğe götürenler hep çok sey bildigini sanan tipler ilginç hdjxh
Kişi kendi kaderini belirler benceBu adam yada bu adamlar gibi adamlarin oy hakki elinden alınmalı düşünsene senin içtigin sigarasan yedigin ekmekten yada ekonominin bu kadar kotu olmasinda bu adamin oyu da kabul oluyor ve bize yön veriyor ne kadar acı dimi bir trendeyiz ve bilinmezliğe götürenler hep çok sey bildigini sanan tipler ilginç hdjxh
Su pp resmin neden bukadar şekilTamam onden alayim avans hemen seri
Ne bilim ölçmedim kiSu pp resmin neden bukadar şekil
Kac kilo yumurtalarNe bilim ölçmedim ki
Tabi öyle kendi hayallerimize ulaşana kadar ister istemez soluyoruz yurdum havasiniKişi kendi kaderini belirler bence
Olm şaka maka bak adamlar a101e isci alıyor neden baslamiyon , primde veriyolar maasda guzelNe bilim ölçmedim ki
30k ekstralar hariç maaşım var napim a101 hatunlarda cabasıOlm şaka maka bak adamlar a101e isci alıyor neden baslamiyon , primde veriyolar maasda guzel
Forumda ne isin var oaw30k ekstralar hariç maaşım var napim a101 hatunlarda cabası
Makarayi birakta marlboro yolla seriAtsana bi 30k kanka rol yapalım