- 32,008
- 26,258
- 113
Boş yapma uzaBir bende kumar oynuyorum kasa soymuyorum.
İki diyelim ki kasayı soydu istediği kadar alsın kasada kuruş bırakmasın. en fazla alacağı 8-10 k dir. Gün içinde kacmazsa zaten akşam mecbur o parayı yerine koyacak koymazsa açık tediye imzalar ve o emin ol ondan 1 Ken 100 olarak maaş hacziyle çıkar. Diyelim gün içinde kacdi kamera kaydı ile zaten daha felaket polisler evinden alır ki ona kalmadan bölge sorumlulari ondan kat ve kat çıkartırlar. Kısacası şu öyle herşey dışardan görüldüğü gibi değil yani. Senin nezdinde diyer arkadaslarada cevap vereyim paylaşım sebebim kumar oynayıp hala namusunu şerefini onurunu kaybetmemiş olan insanlar vardır ise ihtiyacı vardır elimizden bisey gelirse yardımcı olalım istedik ama görüyorum ki namusunu şerefini onurunu kumar masalarında bırakanlar laf cambazlığı yapıp işi goygoya vurup dalga geçip guluyolar. Onlara cevabım aynaya bakın halinize aciyin kumar oynuyorsanız da ekmeginize bok sürmeyin kumarinizla serefinize onurunuzu kaybetmeyin 😊😊 gerçi siz bu yazdiklarimdan da bi şey anlamaz gene goygoya vurur kahkaha atarsınız çünkü sizin ne ar kalmış suratinizde ne şeref ne haysiyet