Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A-101

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Arkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar şu durumda benim 39.000 binliralik iş bulmam lazim çünkü icrada var gecinebilmem için

Son düzenleme:

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Arkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe
Ne garip konular açıyorsun sen böyle. Gidip konuştuğunda söylerler

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Arkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar
Senin işin zor ağa markette eşşek gibi çalış kuru fasulyeyi zor ye en iyisi çalışma ben sana diyim

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Arkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar
Sabah özel oranları oynayamadım çocuğun doğum günü pasta alamadım yazmıştın. Arkasından cep telefonu IMEI kayıt istiyor. Hiç bir yer aranmıyor diye konu açtın. Şimdi a101 e gireceğim maaşlar ne , icraya şu kadar borca şu kadar gitse bana ne kalacak nasıl olacak arkadaşlar diyorsun. Usta sen sıkıntılısın ciddiyim.

Belki biri acır inanır diye para mı bekliyorsun. Amaç ne? Herkesin sıkıntıları var kendilerine göre. Ama kimse yaşadığı sıkıntıları yazmıyor

mamilla

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
213
63
Şuan boştasın sanırım anladığım kadarıyla onun bunun lafına hiç bakma sen gir o sırada başka iş kovala daha iyisini bulana kadar en azından bence

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Arkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar şu durumda benim 39.000 binliralik iş bulmam lazim çünkü icrada var gecinebilmem için
kardeş işe bı gir çalış maaş günü görürsün ne kadar olduğunu herşeyin konusu açmayın artık ya

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Sabah özel oranları oynayamadım çocuğun doğum günü pasta alamadım yazmıştın. Arkasından cep telefonu IMEI kayıt istiyor. Hiç bir yer aranmıyor diye konu açtın. Şimdi a101 e gireceğim maaşlar ne , icraya şu kadar borca şu kadar gitse bana ne kalacak nasıl olacak arkadaşlar diyorsun. Usta sen sıkıntılısın ciddiyim.

Belki biri acır inanır diye para mı bekliyorsun. Amaç ne? Herkesin sıkıntıları var kendilerine göre. Ama kimse yaşadığı sıkıntıları yazmıyor
Hocam ben kimseden para istemedimki sadece hesab yapıyorum gecinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım çünkü icramda var gecinebilmem için ikincisi insanız dertlerimizi illa çıkar için yada bağış toplamak için yazmadmki

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Memur 50k alıyor knk. Sen nasıl 40 alacan

Turko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
112
43

Foto söylüyor zaten 😄

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Hocam ben kimseden para istemedimki sadece hesab yapıyorum gecinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım çünkü icramda var gecinebilmem için ikincisi insanız dertlerimizi illa çıkar için yada bağış toplamak için yazmadmki
Tamam git 38 bin liralık iş bul o zaman

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
İnşaat demir kalıp vs en az 50 binden başlıyor onlara yönelebilirsin mesleğin nedir

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Profilden belli dertli olduğun 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...