- 3,127
- 849
- 113
5 geldı ya
Hadi bee tuhh . Saglk olsun kral bidahaki sefer. Sans zaten donmuyo bizeYATTIK aq
alsa alırdı 3 de atı durdurdu5 geldı ya
aynen knk şans donmuyo bi türlüHadi bee tuhh . Saglk olsun kral bidahaki sefer. Sans zaten donmuyo bize
Bak kanka smdi izle. 30 ksii bol sans yazdi . Bak kac kisi gecms olsun yazack. Bu olayi her etknlktr goruyorm. Cakal herifler ancak menfaat sirf etknlk icin bol sans yaziyolar. 1 kac tane arkds var gozume takiliyoraynen knk şans donmuyo bi türlü
hahaha seviyorum seni knk adamsınBak kanka smdi izle. 30 ksii bol sans yazdi . Bak kac kisi gecms olsun yazack. Bu olayi her etknlktr goruyorm. Cakal herifler ancak menfaat sirf etknlk icin bol sans yaziyolar. 1 kac tane arkds var gozume takiliyor
Hhahaha ulan jahshsgsgaBi klavye nasip olmadı be
İSMİNİ DEĞİŞ NOLURGeçmiş olsunbu arada allah analı babalı büyütsün
![]()
VALLAHİ KNK AMA ALICAM ELBET BİRGÜNBi klavye nasip olmadı be
ALLAH RAZI OLSUN ABİ AMİN, HİÇ GEREK YOK ABİ BULAŞMA BİDAHAEn son yavuzhan mirhat bold pilot tan beri oynamadım aklıma girdin şimdi bu arada geçmiş olsun kardeş evladına da gözün aydın bahtı güzel olur inşallah
Ben sana dedim ruzgargulu nu tek geç diyeALLAH RAZI OLSUN ABİ AMİN, HİÇ GEREK YOK ABİ BULAŞMA BİDAHA
6'lı Ganyan 20.718,24 ₺ vermiştir.ilk 2 ayak güzel ganyanlar geldi bugün parayı koyucazEkli dosyayı görüntüle 53451
ilk 2 ayak güzel ganyanlar geldi bugün parayı koyucazEkli dosyayı görüntüle 53451