- 18,766
- 12,939
- 113
KNK İLK 2 AYAK GÜZEL ŞİMDİ BİZDEKİLERDEN BOMBA PATLASA TAMAMDIR BUGUN 2 KEZ BABA OLCAĞIMIDA ÖĞRENDİM BAKALIM UĞURLU OLUR BELKİ@emreyagmur ganyanlarda güzel
KNK İLK 2 AYAK GÜZEL ŞİMDİ BİZDEKİLERDEN BOMBA PATLASA TAMAMDIR BUGUN 2 KEZ BABA OLCAĞIMIDA ÖĞRENDİM BAKALIM UĞURLU OLUR BELKİ@emreyagmur ganyanlarda güzel
İNŞALLAH KNKHadi kazan da keyfimiz yerine gelsin![]()
EVET KNKHocam bunlae yarım saate bir mi koşuyor
SAGOL KNKBol sans
kardeşim allah bağışlasın kuponun içinde bol şansKNK İLK 2 AYAK GÜZEL ŞİMDİ BİZDEKİLERDEN BOMBA PATLASA TAMAMDIR BUGUN 2 KEZ BABA OLCAĞIMIDA ÖĞRENDİM BAKALIM UĞURLU OLUR BELKİ![]()
Nasil baba olacan evlimisin sen yoksa ben konuyumu yanlis anladimKNK İLK 2 AYAK GÜZEL ŞİMDİ BİZDEKİLERDEN BOMBA PATLASA TAMAMDIR BUGUN 2 KEZ BABA OLCAĞIMIDA ÖĞRENDİM BAKALIM UĞURLU OLUR BELKİ![]()
gözün aydınKNK İLK 2 AYAK GÜZEL ŞİMDİ BİZDEKİLERDEN BOMBA PATLASA TAMAMDIR BUGUN 2 KEZ BABA OLCAĞIMIDA ÖĞRENDİM BAKALIM UĞURLU OLUR BELKİ![]()
KNK BENDE Bİ ÇOCUK DAHA VAR ERKEK EVLİYİM KNKNasil baba olacan evlimisin sen yoksa ben konuyumu yanlis anladim![]()
SAGOLASIN KNKkardeşim allah bağışlasın kuponun içinde bol şans
Allah bağışlasın hocamKNK BENDE Bİ ÇOCUK DAHA VAR ERKEK EVLİYİM KNK![]()
SAGPL KNK YARIŞTAYIM YAZCAMgözün aydın
SAGOLASIN KNKHayırlı olsun Emre.analı babalı büyüsün
Ohaaa . Vay mk Allah bagislasn Allah bize nasip etmedi . Kismet.KNK BENDE Bİ ÇOCUK DAHA VAR ERKEK EVLİYİM KNK![]()
SAGOLASIN KNKAllah bağışlasın hocam
EDER KNK ALLAH BÜYÜKTÜROhaaa . Vay mk Allah bagislasn Allah bize nasip etmedi . Kismet.