Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 50cc Motor Hakkında

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
Arkadaşlar pek bir bilgim yok 50cc motora ehliyet gerekmiyormuşta peki 50cc motorum olsa kurye olarak alirlarmi ? 50 CC motoru kabul ediyorlarmi

Ferdanesakarrr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
668
281
63
Arkadaşlar pek bir bilgim yok 50cc motora ehliyet gerekmiyormuşta peki 50cc motorum olsa kurye olarak alirlarmi ? 50 CC motoru kabul ediyorlarmi
Olur. Ben evrak kuryesiyim. Kisin zor ama simdiden soyliyim. Bide gunluk ucret veren bi dukkan bul vergi vs ugrasma cebine para kalmaz vigo vs gibi firmalarda calisirsan dogru duzgun.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
Olur. Ben evrak kuryesiyim. Kisin zor ama simdiden soyliyim. Bide gunluk ucret veren bi dukkan bul vergi vs ugrasma cebine para kalmaz vigo vs gibi firmalarda calisirsan dogru duzgun.
Şuanda motorum yokta hocam bilgi amaçlı sordum pizza but getir gibi yerlere gitmek istiyorum açıksasi

Coco34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
69
28
50cc ile kuryelik yapacaksan bireysel calis yada bi dukkana girip calis esnaf kurye olupta biton gidere girme disardan görüldüğü gibi degil kuryelik işi en mantiklisi al a2 bitanede motor tag kovala istanbuldaysan

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
207
80
28
50 ye 125 arora lar var onlardan al daha iyi ruhsatta 50 cc geçiyor ben bisikletçide çalışıyorum arora bayisiyiz ama 50 ye 125 kalmadı artık elimizde üretimi bitmiş olabilir 2. el bulursan al