- 4,032
- 1,766
- 113
Arkadaşlar pek bir bilgim yok 50cc motora ehliyet gerekmiyormuşta peki 50cc motorum olsa kurye olarak alirlarmi ? 50 CC motoru kabul ediyorlarmi
Başkan adamlar scooter ile bisiklet ile kuryelik yapıyor motora mi izin vermiceklerArkadaşlar pek bir bilgim yok 50cc motora ehliyet gerekmiyormuşta peki 50cc motorum olsa kurye olarak alirlarmi ? 50 CC motoru kabul ediyorlarmi
Olur. Ben evrak kuryesiyim. Kisin zor ama simdiden soyliyim. Bide gunluk ucret veren bi dukkan bul vergi vs ugrasma cebine para kalmaz vigo vs gibi firmalarda calisirsan dogru duzgun.Arkadaşlar pek bir bilgim yok 50cc motora ehliyet gerekmiyormuşta peki 50cc motorum olsa kurye olarak alirlarmi ? 50 CC motoru kabul ediyorlarmi
Şuanda motorum yokta hocam bilgi amaçlı sordum pizza but getir gibi yerlere gitmek istiyorum açıksasiOlur. Ben evrak kuryesiyim. Kisin zor ama simdiden soyliyim. Bide gunluk ucret veren bi dukkan bul vergi vs ugrasma cebine para kalmaz vigo vs gibi firmalarda calisirsan dogru duzgun.
ben 50cc motor ile yemek sepetinde çalışmıştım sorun olmuyor dostum B sınıfı ehliyet gerekiyor bu aradaArkadaşlar pek bir bilgim yok 50cc motora ehliyet gerekmiyormuşta peki 50cc motorum olsa kurye olarak alirlarmi ? 50 CC motoru kabul ediyorlarmi
Günlük veriyorlarmi kuryede hocamOlur. Ben evrak kuryesiyim. Kisin zor ama simdiden soyliyim. Bide gunluk ucret veren bi dukkan bul vergi vs ugrasma cebine para kalmaz vigo vs gibi firmalarda calisirsan dogru duzgun.
Sahibinden de ilanlar var saatlik ortalama suan 180 + 10 tl civari oralardsn rahat bulursunŞuanda motorum yokta hocam bilgi amaçlı sordum pizza but getir gibi yerlere gitmek istiyorum açıksasi
Bro ehliyet kesin istemiyor lar değilmi 50 ccyeben 50cc motor ile yemek sepetinde çalışmıştım sorun olmuyor dostum
istiyorlar kardeşim b sınıfı varsa yeterliBro ehliyet kesin istemiyor lar değilmi 50 ccye
Evet sahibindende var filtrele bi dukkan bul sahis dukkani aksam cikista al parani yoksa vergi stopaj bagkur belge ucretleri biraz masrafliGünlük veriyorlarmi kuryede hocam
Anladım dost peki fiyatları nekadar 50cc motorun dostEvet sahibindende var filtrele bi dukkan bul sahis dukkani aksam cikista al parani yoksa vergi stopaj bagkur belge ucretleri biraz masrafli
Inan guncel olarak bir fikrim yok 50 cc fiyatlarindan. Ama arastirmani tavsiye ederim eskiden 80 cc ye ceviriyorlardi piston buyutup falan suan telnolojisi ne durumda bilmiyorumAnladım dost peki fiyatları nekadar 50cc motorun dost
Araba ehliyetin varsa yeterliBro ehliyet kesin istemiyor lar değilmi 50 ccye
Sıfırı 60-70 bin civarında ama 2. el almanı tavsiye ederim piyasası hızlı değil acil satan birinden 30-35 bine temiz bulursunAnladım dost peki fiyatları nekadar 50cc motorun dost
60 70 bin lira ama arora mondial gibi markalar alma sakın alacaksan honda felan al kardeşimAnladım dost peki fiyatları nekadar 50cc motorun dost