- 2,774
- 500
- 113
Tebrikler nasıl oldu kazanc onuda yazsaydın yaGece gece süper oldu beee matbett
Tebrikler nasıl oldu kazanc onuda yazsaydın yaGece gece süper oldu beee matbett
Tebrikler dostum devam devam daha çok kazan inşallahGece gece süper oldu beee matbett
Sabah normaldostlar konudan bagımsız pıabella cekım alabılen varmı bugun 2 saat oldu odemedıler gonderım asamasında kaldı
Çok üye kaybetti orası..ben no bonustum 2 yıldır, ısrar ettim aracı soktum acmamislardi no bonusu..Dün aradilar bonus aliminiz açıldı diye ziktirin ibneler dedimdostlar konudan bagımsız pıabella cekım alabılen varmı bugun 2 saat oldu odemedıler gonderım asamasında kaldı
Reis ilk başta 50 lira ile big bass bonanza oynadım 90 100 küsur oldu sonra aviatore girdim ordan 210 falan oldu ordanda az bişey rulet çevirdim vermeyince ordan blackjack oynadım orda 21 bin olduTebrikler nasıl oldu kazanc onuda yazsaydın ya
Tebrikler güzel olmuşReis ilk başta 50 lira ile big bass bonanza oynadım 90 100 küsur oldu sonra aviatore girdim ordan 210 falan oldu ordanda az bişey rulet çevirdim vermeyince ordan blackjack oynadım orda 21 bin oldu
Eywallah dostTebrikler güzel olmuş
Biz faturayı ödemeye para bulamıyoruz millet neler yapıyor tebrikler dost güle güle harcaGece gece süper oldu beee matbett
Bitti bile reisimmmBiz faturayı ödemeye para bulamıyoruz millet neler yapıyor tebrikler dost güle güle harca
Helal reis.. Bi dağıtım olsa güzel olurdu sankiGece gece süper oldu beee matbett
Dağıtım yapıldı Sabri abiiHelal reis.. Bi dağıtım olsa güzel olurdu sankiAdak vermen lazım bu kazanca
![]()
Tebrikler üstadGece gece süper oldu beee matbett