- 36,159
- 27,022
- 113
2 asamalı dogrulama kur sıteye3-5 kişi dost
2 asamalı dogrulama kur sıteye3-5 kişi dost
Kapat dm3-5 kişi dost
Hayaller kurma çünkü bak burda gerçeklerini yaşıyor @gökmen67 kardeşim inş doğru etikledim pauhahaBen her türlü alırım büyük konuşmuyorum da anasına avradına sülalesine girer çıkarım en son ödeme işlemi yapılmamıştır diye engellenmiştir diye Müşteri
Sende haklısın adam tanımıyor nasıl güvensin 100k gondercek oylesine yazıyım dedim sirun olmazda güven konusunda haklı adamda sendeKomiksin genç adam güldük baya
Yanlış kişiyi etiketlemişsinHayaller kurma çünkü bak burda gerçeklerini yaşıyor @gökmen67 kardeşim inş doğru etikledim pauhaha
Nasıl ödemeyi düşünüyorlarmış sordun mu?19. Dk izin almadı hala bakalım![]()
50 50 mi çektiriyor19. Dk izin almadı hala bakalım![]()
100k bana gönderse yemin ediyorum almam direkt hesap incelemeye alınırSende haklısın adam tanımıyor nasıl güvensin 100k gondercek oylesine yazıyım dedim sirun olmazda güven konusunda haklı adamda sende
Dostum şimdi sitede tam olarak ne kadar çektin yoksa hepsi duruyor sadece ilk çekim mi bu şaka gibi19. Dk izin almadı hala bakalım![]()
Tebrikler darısı bizim başımıza dostMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
@Başkan ulas sen yardımcı olur cekımde19. Dk izin almadı hala bakalım![]()
Helal olsun abi kesene bereketMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım