http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket 50 KİŞİYE 2.000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
73
28
Tebrikler dostum miktarı düşürüp daha cok kişiye dagitsan daha güzel olmaz mi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,524
25,046
113
Ulan 100k ne 2.5m var adamın hesapta 100ü ödeyip geri kalanı ödemezse şoke etkisi
İnşallah öder Ya ben onun yerinde olsam yavaş yavaş çekim veririm Mesela bugün yüz verdim 2 gün sonra 100 veririm Öyle öyle yaparım 3 gün sonra 100 veririm 😄

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,006
1,978
113
Dostum EFT ücreti yok bana guvenebilirsin istersen dagitimi yaparim
Sen şu bana verin bana verin muhabbetine devam edersen seni başkana bildireceğim haberin olsun belli ki kumar krizine girmişsin yerinde sakin dur demin konuda da aynı şeyi yazmışsın bence hiç uzatma bu konuyu,kimse sana beş kuruşunu güvenmez okey.

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,477
25,139
113
İnşallah öder Ya ben onun yerinde olsam yavaş yavaş çekim veririm Mesela bugün yüz verdim 2 gün sonra 100 veririm Öyle öyle yaparım 3 gün sonra 100 veririm 😄
Murom aklında bulunsun bu şekilde sıkıntı. Siteden o parayı ne kadar hızlı çekersen o kadar rahatsın

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,454
2,454
113
Ben bu sitenin 2 milyon ödeyeceğini hiç sanmıyorum merak ediyorum sonuç ne olacak :D

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
429
83
Kesene bereket kral sorunsuz alırsın umarım

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,151
428
83
Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
tebrikler ödemeni yaptımı dostum

sysedatt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,383
562
113
Kazancın için tebrikler dostum umarım ödeme nıe sorunsuz alırsın..

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,953
113
Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
tebrikler

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,617
2,395
113
tebrik ederim dost bende dusuemustum yedim eksiye indim iyi deherlendir

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
66
28
Aynen kanka bence de bir miktarı yarıya çek 100 kişiye faydan olsun biliyorsun kumarbazda ya dünya para vardır ya sıfır en azından 0 olan 100 insana güzelliğin olur

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,524
25,046
113
Murom aklında bulunsun bu şekilde sıkıntı. Siteden o parayı ne kadar hızlı çekersen o kadar rahatsın
Ben hiç o kadar para çekmedim de ona ki öyle bir paraya denk geldik zaten Kripto anlamıyorum o hesap mesap kurarım bir şekil çekmeye çalışırım onu

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,345
634
113
Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...