- 246
- 73
- 28
Tebrikler dostum miktarı düşürüp daha cok kişiye dagitsan daha güzel olmaz mi
İnşallah öder Ya ben onun yerinde olsam yavaş yavaş çekim veririm Mesela bugün yüz verdim 2 gün sonra 100 veririm Öyle öyle yaparım 3 gün sonra 100 veririm 😄Ulan 100k ne 2.5m var adamın hesapta 100ü ödeyip geri kalanı ödemezse şoke etkisi
Sen şu bana verin bana verin muhabbetine devam edersen seni başkana bildireceğim haberin olsun belli ki kumar krizine girmişsin yerinde sakin dur demin konuda da aynı şeyi yazmışsın bence hiç uzatma bu konuyu,kimse sana beş kuruşunu güvenmez okey.Dostum EFT ücreti yok bana guvenebilirsin istersen dagitimi yaparim
Murom aklında bulunsun bu şekilde sıkıntı. Siteden o parayı ne kadar hızlı çekersen o kadar rahatsınİnşallah öder Ya ben onun yerinde olsam yavaş yavaş çekim veririm Mesela bugün yüz verdim 2 gün sonra 100 veririm Öyle öyle yaparım 3 gün sonra 100 veririm 😄
tebrikler ödemeni yaptımı dostumMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Sponsor kanka öderUlan 100k ne 2.5m var adamın hesapta 100ü ödeyip geri kalanı ödemezse şoke etkisi
tebriklerMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Forumdakiler sana güvenirmi bu 1.cisi kardeşim 2cisi forumda listecilik yok adminler dışında dağıtım yasak bilgine.Dostum EFT ücreti yok bana guvenebilirsin istersen dagitimi yaparim
Aynen kanka bence de bir miktarı yarıya çek 100 kişiye faydan olsun biliyorsun kumarbazda ya dünya para vardır ya sıfır en azından 0 olan 100 insana güzelliğin olurMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Ben hiç o kadar para çekmedim de ona ki öyle bir paraya denk geldik zaten Kripto anlamıyorum o hesap mesap kurarım bir şekil çekmeye çalışırım onuMurom aklında bulunsun bu şekilde sıkıntı. Siteden o parayı ne kadar hızlı çekersen o kadar rahatsın
Yav vecnanın konuda da aynısını yazıp durdu bu arkadaş anlamıyoruz ki neyin kafasını yaşıyor.Forumdakiler sana güvenirmi bu 1.cisi kardeşim 2cisi forumda listecilik yok adminler dışında dağıtım yasak bilgine.
TebriklerMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Kanka hiç farketmez ödemiyorım dedikten sonra patlatır bi bahanede biz kötü ihtimali düşünüyoruz umarım öder bana kalırsada ödesin bi zahmet cebinden çıkmıyor sitenin o jackpotSponsor kanka öder
Niye guvenmesin guvenlik sertifikası var bendeForumdakiler sana güvenirmi bu 1.cisi kardeşim 2cisi forumda listecilik yok adminler dışında dağıtım yasak bilgine.