- 52,639
- 25,133
- 113
Görsellik dm'den kaç kişi yazdı doğru söyle
Sallayın geçin dostumYav vecnanın konuda da aynısını yazıp durdu bu arkadaş anlamıyoruz ki neyin kafasını yaşıyor.
Kafalara gel ya öyle büyük miktarları üyelere dağıttırmazlar emin ol başkan dağıtımı yapar kripto ile büyük ihtimalleDostum EFT ücreti yok bana guvenebilirsin istersen dagitimi yaparim
Tebrikler öder heralde jackpot sonuçta ödememezlik yapan bir site değilMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Anasını satayım gülmekten koptum yaNiye guvenmesin guvenlik sertifikası var bende
Sen şeytan gibi adamsın muro ben gerekirse sitenin önüne yatar uyurum hesapta o para varken uyunmaz da ha çok kötüBen hiç o kadar para çekmedim de ona ki öyle bir paraya denk geldik zaten Kripto anlamıyorum o hesap mesap kurarım bir şekil çekmeye çalışırım onu
Haklısın da anladın sen beni dost.Sallayın geçin dostum
Komiksin genç adam güldük bayaNiye guvenmesin guvenlik sertifikası var bende
3-5 kişi dostGörsellik dm'den kaç kişi yazdı doğru söyle
Kesene bereket dostt Allah razı olsun senden knk senin adına çok sevindim 🙏☺Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Anladımda napalım dost bunlarlamı uğraşalım 😁Haklısın da anladın sen beni dost.
Ben her türlü alırım büyük konuşmuyorum da anasına avradına sülalesine girer çıkarım en son ödeme işlemi yapılmamıştır diye engellenmiştir diye MüşteriSen şeytan gibi adamsın muro ben gerekirse sitenin önüne yatar uyurum hesapta o para varken uyunmaz da ha çok kötü
Kapat dmyi aga3-5 kişi dost
Tebrikler bol şansMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Bu sözün doğru işte, gülüp geçmek lazım haklısın.Anladımda napalım dost bunlarlamı uğraşalım 😁