http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket 50 KİŞİYE 2.000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,639
25,133
113
Görsellik dm'den kaç kişi yazdı doğru söyle

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,873
86,962
113
Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Tebrikler öder heralde jackpot sonuçta ödememezlik yapan bir site değil

Laykbo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
364
18
18
Sabah sabah güzel kazanç şansın daim olsun reis

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,885
25,410
113
Ben hiç o kadar para çekmedim de ona ki öyle bir paraya denk geldik zaten Kripto anlamıyorum o hesap mesap kurarım bir şekil çekmeye çalışırım onu
Sen şeytan gibi adamsın muro ben gerekirse sitenin önüne yatar uyurum hesapta o para varken uyunmaz da ha çok kötü

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Kesene bereket dostt Allah razı olsun senden knk senin adına çok sevindim 🙏☺

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,639
25,133
113
Sen şeytan gibi adamsın muro ben gerekirse sitenin önüne yatar uyurum hesapta o para varken uyunmaz da ha çok kötü
Ben her türlü alırım büyük konuşmuyorum da anasına avradına sülalesine girer çıkarım en son ödeme işlemi yapılmamıştır diye engellenmiştir diye Müşteri

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
3,018
113
Tebrikler bol şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...