cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 5,357
- 2,565
- 113
Yok daha ödememişTebrikler ödendi mi onu merak ettim
Yok daha ödememişTebrikler ödendi mi onu merak ettim
Umarım sorunsuz öder dostumAnca 100 k verdim ilk verdiğim 50 k iptal oldu tekrar verin dediler
Jorgen'in dediği gibi bu konu silinir anketMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Hesaplara dağıt bari hepsini aynı yere çekme agaAnca 100 k verdim ilk verdiğim 50 k iptal oldu tekrar verin dediler
İd leri falan gizlememişsin hesabı korumaya al kralMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Kripto ile daha yüksek çektirmeleri lazım aslındaAnca 100 k verdim ilk verdiğim 50 k iptal oldu tekrar verin dediler
TebriklerMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Dostum EFT ücreti yok bana guvenebilirsin istersen dagitimi yaparimAnca 100 k verdim ilk verdiğim 50 k iptal oldu tekrar verin dediler
Şu paradan toplam 100k mı çektim sitede alobet umarım hepsini öder bi bakmışssın 150 çekmişssin hesap engellenmiş demiş bunlarda denk gelmesi şans tabiAnca 100 k verdim ilk verdiğim 50 k iptal oldu tekrar verin dediler
100k'yı öder iptal etmişse tekrar verin dediyse onu öderAnca 100 k verdim ilk verdiğim 50 k iptal oldu tekrar verin dediler
Tebrikler knkmMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Tebrikler insallah sorunsuz bi sekilde alrsin ödemeniÖdedi mi peki?
Tebrikler dostum.Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Ulan 100k ne 2.5m var adamın hesapta 100ü ödeyip geri kalanı ödemezse şoke etkisi100k'yı öder iptal etmişse tekrar verin dediyse onu öder