Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 50 ----> 600 4/20 Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ben habersiz kupon yapmam beni tanıyan bilir öyle bir şüphen varsa benim etkinliklerine katilmayabilirsin
Yok be kardesim katilip katilmamam sikinti degil istikbalimizi buraya baglamadik ya hem egleniyoruz hem vakit geciyor hem heycan yasiyoruz.benim demek istedigim o degildiki cok kupon yapiyorsun sen o anlamda dedim.sen yanlis anlamissin.ben senin anladigin gibi anlasam etkinliklerimde seni istemiyorum yazardim yen yumusak bile yazdin ama yanlis anlamissin.kasani isylter eritirsin ister eritmezsin onuda keyfin bilir kim karisabilirki?hadi bol sans

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
Adamın kendi kuponu eritir isterse buharlaştırır. Takip ediyoruz vakit geçiyor heyecan oluyor işte.

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Yok be kardesim katilip katilmamam sikinti degil istikbalimizi buraya baglamadik ya hem egleniyoruz hem vakit geciyor hem heycan yasiyoruz.benim demek istedigim o degildiki cok kupon yapiyorsun sen o anlamda dedim.sen yanlis anlamissin.ben senin anladigin gibi anlasam etkinliklerimde seni istemiyorum yazardim yen yumusak bile yazdin ama yanlis anlamissin.kasani isylter eritirsin ister eritmezsin onuda keyfin bilir kim karisabilirki?hadi bol sans
Kusura bakma o zaman yanlış anlamisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...