Eyw.ilk 15 dk gol olur insallahDevam eden kupon bu işte
Ekli dosyayı görüntüle 60015
Eyw.ilk 15 dk gol olur insallahDevam eden kupon bu işte
Boşuna bu moreti oynamiyozKardes golden 2 ,3 dk önce yazdın . Kahin misin sen![]()
Ev isabetsiz olsa da kaleyi yokluyor 2.yarı atar ve yer gelirDevam eden kupon bu işte
olur insallah knkEyw.ilk 15 dk gol olur insallah
Ben habersiz kupon yapmam beni tanıyan bilir öyle bir şüphen varsa benim etkinliklerine katilmayabilirsinEyw.insallah buda gelir 400e ulasiriz.arada dayanamayip kasayi eritmezse
Hea oyle bi sikinti var.bazen mac sonu sonuclaniyor onlarBu ilk kupon sonuçlanmadı hala ya acaba dakika oynadık diye mi
Kimse zorla burada değilBen habersiz kupon yapmam beni tanıyan bilir öyle bir şüphen varsa benim etkinliklerine katilmayabilirsin
Yok be kardesim katilip katilmamam sikinti degil istikbalimizi buraya baglamadik ya hem egleniyoruz hem vakit geciyor hem heycan yasiyoruz.benim demek istedigim o degildiki cok kupon yapiyorsun sen o anlamda dedim.sen yanlis anlamissin.ben senin anladigin gibi anlasam etkinliklerimde seni istemiyorum yazardim yen yumusak bile yazdin ama yanlis anlamissin.kasani isylter eritirsin ister eritmezsin onuda keyfin bilir kim karisabilirki?hadi bol sansBen habersiz kupon yapmam beni tanıyan bilir öyle bir şüphen varsa benim etkinliklerine katilmayabilirsin
Ütü yaparAdamın kendi kuponu eritir isterse buharlaştırır. Takip ediyoruz vakit geçiyor heyecan oluyor işte.
Kusura bakma o zaman yanlış anlamisimYok be kardesim katilip katilmamam sikinti degil istikbalimizi buraya baglamadik ya hem egleniyoruz hem vakit geciyor hem heycan yasiyoruz.benim demek istedigim o degildiki cok kupon yapiyorsun sen o anlamda dedim.sen yanlis anlamissin.ben senin anladigin gibi anlasam etkinliklerimde seni istemiyorum yazardim yen yumusak bile yazdin ama yanlis anlamissin.kasani isylter eritirsin ister eritmezsin onuda keyfin bilir kim karisabilirki?hadi bol sans
Skor söylüyorum 2-2Basladı
Yahu herkesmi yanlis anladi mgAdamın kendi kuponu eritir isterse buharlaştırır. Takip ediyoruz vakit geçiyor heyecan oluyor işte.