- 11,019
- 4,418
- 113
6.2 kardeşim çok kötü oldu valla aynen zor indik aşagı5.8 çok fena salladı
6.2 kardeşim çok kötü oldu valla aynen zor indik aşagı5.8 çok fena salladı
bak işte arkadaşın zerzenişine bak birdeEfesbet aradı amk cocugu deprem oldu diyorum hala yatirim için ariyo
bende teerlikle evden çiktim bi baktim mahallelilerde geliyor napsam ne etsem dedim en iyisi birahaneye gideyim bir bira iceyim kimsenin umrunda degil ben gibi deprem oturduk iciyoruz6.2 kardeşim çok kötü oldu valla aynen zor indik aşagı
Uyuyodum aga fena bayilmisim hissetmedim Vala komşular uyandirdi@Doga2516 reis ne durumdasın la hissettinmi umarım devamı gelmez
Silivri de ve çekmece de oldu işte merkez olarakta Bursa Balıkesir in kıyı kesmi hissettirmiş esas vurduğu İstanbul Avrupa yakası ve Tekirdağ tarafları tam uyuyordum bir d eMarmara denizinde olmuş en çok Bandırma’da hissedilmiş
böyle ufak ufak olması daha iyi en azından millet uyanık can kaybı daha az olur
Çok sağlam salladi millet parka gidiyo ilk 24 saat çok önemliUyuyodum aga fena bayilmisim hissetmedim Vala komşular uyandirdi
Geçmiş olsun diyelim aga ayık olmakta fayda varÇok sağlam salladi millet parka gidiyo ilk 24 saat çok önemli
Belli olmaz Daha büyügünü tetikleyemez mi ?böyle ufak ufak olması daha iyi en azından millet uyanık can kaybı daha az olur
Knka neresindesin bizim kiler yüksek bina değil belki o yüzdenaga benim uyanmam zaten 10sn sürdü 😀😀
tetiklese bile ,birden şiddetle vurması daha kötü sonuç doğururBelli olmaz Daha büyügünü tetikleyemez mi ?