- 3,608
- 5,488
- 113
Ahhh nasıl iyi olur ilk yarı bitmeden dostEstudiantes bunun altında kalmamalisin 1 tanede sen yapistir hazir sıcakken😀
Ahhh nasıl iyi olur ilk yarı bitmeden dostEstudiantes bunun altında kalmamalisin 1 tanede sen yapistir hazir sıcakken😀
🙏Hadi ya vallahi üzüldüm inşallah dördünün kat ve katını kazanırsın şimdi😔
Teşekkür ederim Dost sağolasın.Bugun çok kaybettin dost çok üzüldüm senin adına umarım başarılı olur bu
Olur gibi hissediyorumAhhh nasıl iyi olur ilk yarı bitmeden dost
Gol olsunda dost ne yaparlarsa yapsınlarEv asılmaya basladı kartlarda ucuyor kırmızı cıkar bu macda
Bu tachiranin deplasman maclari ilkyari galip ikinciyari maglup olmus yani üst olucak 😀Gol olsunda dost ne yaparlarsa yapsınlar![]()
İstatislikler çok karışık dost çıkamadım işin içinden....Artık şansımıza 45 dakika bekleyeceğiz,umarım dediğin gibi olur 👍Bu tachiranin deplasman maclari ilkyari galip ikinciyari maglup olmus yani üst olucak 😀
Valla Kaanım futbol bu hiç belli olmaz bi bakmışsın böyle bitmiş bi bakmışsın coşmuşlar goller peşin sıra gelmişEv favoriyken oranı canlıda 6.2
Anlayamadım dost tam olarak dediğiniBazıları tahmin konuma saçma sapan yorum yazmasaydın 4.5ust verdim maç tutmuştu
Ortk bir tahmin konusu açmıştım hani ödül dagıtmayınca saçma sapan yorumlar gelir ya öyle bir şey oldu 4.5 üst kg var üst banko dedm 4.40 nesinede oranıydı canlıda 6 oranı. Bak mesela sen bugun çok kaybettin belki sen oynayıp kazanacaktır 1 kişi yüzünden konu kapandı neymiş 4,5 uste %98 gelir demişim neymiş üst ve var yatmaz demişim diye yeri değil burası ama @kaankaya da görmüştü oda burda diye yazim dedim gördün mü ortk tuttuAnlayamadım dost tam olarak dediğini
Ağzına sağlık DostVe gollllll 55e kalmadi 😀