Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 44erman44 / Kasa 133 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,321
982
113
Ortk bir tahmin konusu açmıştım hani ödül dagıtmayınca saçma sapan yorumlar gelir ya öyle bir şey oldu 4.5 üst kg var üst banko dedm 4.40 nesinede oranıydı canlıda 6 oranı. Bak mesela sen bugun çok kaybettin belki sen oynayıp kazanacaktır 1 kişi yüzünden konu kapandı neymiş 4,5 uste %98 gelir demişim neymiş üst ve var yatmaz demişim diye yeri değil burası ama @kaankaya da görmüştü oda burda diye yazim dedim gördün mü ortk tuttu
Gördüm kral. 3-1'ken dedim aha 3-2 olursa adamın konusu kilit çıldırır diye :D ama sakın bunun gazına gelip aynı yüzdelerle maç paylaşma valla oynarlar yatarlar falan mazallah :D :D

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Ortk bir tahmin konusu açmıştım hani ödül dagıtmayınca saçma sapan yorumlar gelir ya öyle bir şey oldu 4.5 üst kg var üst banko dedm 4.40 nesinede oranıydı canlıda 6 oranı. Bak mesela sen bugun çok kaybettin belki sen oynayıp kazanacaktır 1 kişi yüzünden konu kapandı neymiş 4,5 uste %98 gelir demişim neymiş üst ve var yatmaz demişim diye yeri değil burası ama @kaankaya da görmüştü oda burda diye yazim dedim gördün mü ortk tuttu
Boşver sıkma canını dost buradakilere de çok takılma neticede sanal alem!!!Daha sonra önerdiğin bir 2 maç isteyeceğim müsait olursan

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
@Galatasaray571 dedi 3-2 bitecek diye söyleyen biri seni mi dedi acaba?

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Gördüm kral. 3-1'ken dedim aha 3-2 olursa adamın konusu kilit çıldırır diye :D ama sakın bunun gazına gelip aynı yüzdelerle maç paylaşma valla oynarlar yatarlar falan mazallah :D :D
Öyle diyon da ortk skora degil kg var ve üst olmazsa hesabımı silerim dedim adım gibi emindim bakma butce yoktu yoksa oynardım ben yararlanamazken millet yararlnsn istedim suçlu Bn oldum. 4,5ust %98 tutar dedim oda tuttu

kaann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,321
982
113
Öyle diyon da ortk skora degil kg var ve üst olmazsa hesabımı silerim dedim adım gibi emindim bakma butce yoktu yoksa oynardım ben yararlanamazken millet yararlnsn istedim suçlu Bn oldum. 4,5ust %98 tutar dedim oda tuttu
Boşver dayı sen yüzde verme güvendiğim tahminler de bence yani

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Sen niye suçlu oldun anlamadığım bir şey

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Hadi yazın şu golü artık son 10dk yemek molam bitiyor bitmeden yazın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...