- 15,453
- 15,254
- 113
Eyw 3. Gol gelsin 10 dk icinde uzatmasınlarAğzına sağlık Dost
Eyw 3. Gol gelsin 10 dk icinde uzatmasınlarAğzına sağlık Dost
Gördüm kral. 3-1'ken dedim aha 3-2 olursa adamın konusu kilit çıldırır diyeOrtk bir tahmin konusu açmıştım hani ödül dagıtmayınca saçma sapan yorumlar gelir ya öyle bir şey oldu 4.5 üst kg var üst banko dedm 4.40 nesinede oranıydı canlıda 6 oranı. Bak mesela sen bugun çok kaybettin belki sen oynayıp kazanacaktır 1 kişi yüzünden konu kapandı neymiş 4,5 uste %98 gelir demişim neymiş üst ve var yatmaz demişim diye yeri değil burası ama @kaankaya da görmüştü oda burda diye yazim dedim gördün mü ortk tuttu
Boşver sıkma canını dost buradakilere de çok takılma neticede sanal alem!!!Daha sonra önerdiğin bir 2 maç isteyeceğim müsait olursanOrtk bir tahmin konusu açmıştım hani ödül dagıtmayınca saçma sapan yorumlar gelir ya öyle bir şey oldu 4.5 üst kg var üst banko dedm 4.40 nesinede oranıydı canlıda 6 oranı. Bak mesela sen bugun çok kaybettin belki sen oynayıp kazanacaktır 1 kişi yüzünden konu kapandı neymiş 4,5 uste %98 gelir demişim neymiş üst ve var yatmaz demişim diye yeri değil burası ama @kaankaya da görmüştü oda burda diye yazim dedim gördün mü ortk tuttu
Demeyi nasip etsin rabbimGOOOOOOOOLLL 2-1
@Galatasaray571 dedi 3-2 bitecek diye söyleyen biri seni mi dedi acaba?Ortk bir tahmin konusu açmıştım hani ödül dagıtmayınca saçma sapan yorumlar gelir ya öyle bir şey oldu 4.5 üst kg var üst banko dedm 4.40 nesinede oranıydı canlıda 6 oranı. Bak mesela sen bugun çok kaybettin belki sen oynayıp kazanacaktır 1 kişi yüzünden konu kapandı neymiş 4,5 uste %98 gelir demişim neymiş üst ve var yatmaz demişim diye yeri değil burası ama @kaankaya da görmüştü oda burda diye yazim dedim gördün mü ortk tuttu
Öyle diyon da ortk skora degil kg var ve üst olmazsa hesabımı silerim dedim adım gibi emindim bakma butce yoktu yoksa oynardım ben yararlanamazken millet yararlnsn istedim suçlu Bn oldum. 4,5ust %98 tutar dedim oda tuttuGördüm kral. 3-1'ken dedim aha 3-2 olursa adamın konusu kilit çıldırır diyeama sakın bunun gazına gelip aynı yüzdelerle maç paylaşma valla oynarlar yatarlar falan mazallah
![]()
![]()
Aynen onu dedi@Galatasaray571 dedi 3-2 bitecek diye söyleyen biri seni mi dedi acaba?
Boşver dayı sen yüzde verme güvendiğim tahminler de bence yaniÖyle diyon da ortk skora degil kg var ve üst olmazsa hesabımı silerim dedim adım gibi emindim bakma butce yoktu yoksa oynardım ben yararlanamazken millet yararlnsn istedim suçlu Bn oldum. 4,5ust %98 tutar dedim oda tuttu
Tamam ortk maç olursa Bn tahmin diye konu açar paylaşırımBoşver sıkma canını dost buradakilere de çok takılma neticede sanal alem!!!Daha sonra önerdiğin bir 2 maç isteyeceğim müsait olursan
Sen niye suçlu oldun anlamadığım bir şeyÖyle diyon da ortk skora degil kg var ve üst olmazsa hesabımı silerim dedim adım gibi emindim bakma butce yoktu yoksa oynardım ben yararlanamazken millet yararlnsn istedim suçlu Bn oldum. 4,5ust %98 tutar dedim oda tuttu
Bol ortk öyle derimBoşver dayı sen yüzde verme güvendiğim tahminler de bence yani
Hayatındibi diye biri var resmen dalga gecip durdu sinirimi bozdu yalanda oldu o bna ytrSen niye suçlu oldun anlamadığım bir şey
Valla ya fena trolledi sağolsun @kaankayaBende golu arıyorum 😀
Boşver dostum kafana takma moralini bozma senin Amacın iyi niyet belli ,buradaki insanlara takılma sen lütfen!!!Tenzi ediyorum herkesi kastetmiyorumHayatındibi diye biri var resmen dalga gecip durdu sinirimi bozdu yalanda oldu o bna ytr