- 17,387
- 27,759
- 113
Pronette benimde başıma geldi vardr bi hyr dost
Yok beya baksana fırsat vermiyorlar.kupon sonuçlansa şiliye ve mineroya birer gol atacaktım kısmet değilmiş,şimdi kasa 2 katı olmuştuErman baba yakiyor yine ortaligi
Yok dost Şili ve mineroya girecektim ve geldi 2 sidebüyük bir ihtima uruguay ligindeki maça ilk yarı gol girecektik 0 0 bitti dost bak iyi oldu sonuclanmamasi kuponun
Bazen olmayinca olmuyor Erman kanki 😁 Kupon sonuclaninca diskoya gotrcn mi bizi 😀Yok beya baksana fırsat vermiyorlar.kupon sonuçlansa şiliye ve mineroya birer gol atacaktım kısmet değilmiş,şimdi kasa 2 katı olmuştu
Sıkma canini nasip değilmiş belkidr böylesi daha hayırlıdırYok dost Şili ve mineroya girecektim ve geldi 2 side![]()
Neresi istersin Kiev mi ,Belarus mu ayıp ediyorsunBazen olmayinca olmuyor Erman kanki 😁 Kupon sonuclaninca diskoya gotrcn mi bizi 😀
Sağol bakkal abi vardır herşeyde bir hayırSıkma canini nasip değilmiş belkidr böylesi daha hayırlıdır
Aynen belki de üst oynayacağın maçta gol çıkmayacakSağol bakkal abi vardır herşeyde bir hayır
Bakalım vaktimiz var Kaanım kupon sonuçlansın bomba bi kupon yapıcamAynen belki de üst oynayacağın maçta gol çıkmayacak![]()
Sen patlat 😀Bakalım vaktimiz var Kaanım kupon sonuçlansın bomba bi kupon yapıcamYa ben patlıcam yada kupon patlatacak
![]()
Hele bi sonuçlansaSen patlat 😀
Hele bi sonuçlansapatlatacağımda bu nasıl iş anlamadım gitti
[/QUOTE
az daha sabır 10 dk kaldı 😀
Sen içinden geçersin abiBakalım vaktimiz var Kaanım kupon sonuçlansın bomba bi kupon yapıcamYa ben patlıcam yada kupon patlatacak
![]()
Eyvallah kardeşim denicez şansımızı 😎Sen içinden geçersin abi