- 3,608
- 5,488
- 113
Yok Ya desteğe sordum ezbere sunucu munucu bir şeyler dedi kapattımGecdimi hesabına
Yok Ya desteğe sordum ezbere sunucu munucu bir şeyler dedi kapattımGecdimi hesabına
Bekliyoruz valla dost birazdan sonuçlanır her haldeDurum ne dost sonuclandimi kupon @44erman44
Daha once benimde basima 1 kere gelmisdi bu durum cok beklemisdim ertesi güne anca gecmisdi hesabaYok Ya desteğe sordum ezbere sunucu munucu bir şeyler dedi kapattım
Nasip kardeşim sağolasın iyi dileklerin içinİçime doğuyooor @44erman44 bugün kaybedilen tüm kuponların acısını çıkaracak
Bol şans dostumDostlar şuan için 2 adım böyle bombayı eğer biz patlatmazsak 3. Adımda yapacağım
İyi geceler
Abi canlıya bakarken atletico mineiro maçı sürekli karşıma çıktı sürekli gol oluyordu devamı gelir gibiDostlar şuan için 2 adım böyle bombayı eğer biz patlatmazsak 3. Adımda yapacağım
İyi geceler
Bol şanslar 🙏Dostlar şuan için 2 adım böyle bombayı eğer biz patlatmazsak 3. Adımda yapacağım
İyi geceler
bol şansDostlar şuan için 2 adım böyle bombayı eğer biz patlatmazsak 3. Adımda yapacağım
İyi geceler
Sansin bol olsunDostlar şuan için 2 adım böyle bombayı eğer biz patlatmazsak 3. Adımda yapacağım
İyi geceler
Bol şans dostum
Abi canlıya bakarken atletico mineiro maçı sürekli karşıma çıktı sürekli gol oluyordu devamı gelir gibi
Bol şanslar 🙏
Teşekkürler Dostlar🙏bol şans
Sağol DostSansin bol olsun
Sağolasın DostBol şanslar 👍
Sabah biri atletico maçına 3.2 skor demişti gelecekmi bakalım dostSağolasın Dost
Bilmiyorumda dost dediğin skor olur muSabah biri atletico maçına 3.2 skor demişti gelecekmi bakalım dost