Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 4 Sene 2 Ay Ceza Aldık

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
Sen daha bilgili bı abiye benziyorsun
2015 de bı suçtan cezaevine girdim 59 gün kaldım darbe muhabbetinde saldılar kapalidaydim bu süreçte

Geçtiğimiz sene karşı tarafın avukatı cezayı az bulup dosyayi bozdurmus bildiğim tekrar yargilandik ve 2 yil 1 ay 18 gün ceza aldım geçtiğimiz ayın 29 unda teslim çağrı kağıdı geldi. İkametgâhim farklı yerde olduğu için kağıdı alamadım yaklaşık 10 gündür kaçak vaziyetteyim yarın teslim olacağım daha önce başka suçlardan cezaevine teslim oldum aynı gün saldılar girdi çıktı yani şimdi yarın teslim olacam kapalı ya mi giderim kaçak vaziyette olduğum için ve ne kadar süre kalirim şimdiden teşekkürler
tebligatı alsaydın savcılık ek on gün süre daha tanımlardı yatarın yok direk kapalıya alacaklar orada işte komisyon hangi günse girdiğin gün denetimli serbestlik dilekçesini ver komisyon toplanıp salar seni bu süre şansına bağlı 1 günde olur 1 haftada olur ayrıca yarın teslim olma haftasonu işlemler yapılmıyor pazartesi gidebilirsin genelde perşembe oluyor en ideali salı veya Çarşamba teslim olmak ne olur ne olmaz nakit bulundur eşyalarını hazırla

Burak45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
151
22
18
tebligatı alsaydın savcılık ek on gün süre daha tanımlardı yatarın yok direk kapalıya alacaklar orada işte komisyon hangi günse girdiğin gün denetimli serbestlik dilekçesini ver komisyon toplanıp salar seni bu süre şansına bağlı 1 günde olur 1 haftada olur ayrıca yarın teslim olma haftasonu işlemler yapılmıyor pazartesi gidebilirsin genelde perşembe oluyor en ideali salı veya Çarşamba teslim olmak ne olur ne olmaz nakit bulundur eşyalarını hazırla
Beyler ne komisyonu ne toplanması insanları yanlış bilgilendirmeyin

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Avukat diyo 1 sene yatarsın biri diyor 1 hafta kapali gerisi acik kime inanacak ah bi bilsem istinaf da dosya ne kadarda geliyor istinaf yollamadan heralade kaldırıp atmazlar içeri heralade
Bu istinaf ne zaman sonuçlanıyor gerçekten,benim 2 farklı dava var parasal konular değil, birinde 1.8 yıl diğerinde 2.4 yıl ceza verildi iki davaya da HAGB verdiler ben kabul ettim de benim avukat kabul etmedi nolur nolmaz 5 sene içinde bişey gelir başına ben istinafa taşıdım dedi 1 yılı geçti ses soluk yok

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
Beyler ne komisyonu ne toplanması insanları yanlış bilgilendirmeyin
canım benim denetime rastgele çıkarmıyorlar dilekçe veriyorsun müddetnamen geldiği anda komisyon toplandığı gün ele alıp değerlendirip denetime çıkarıyor tamam teoride herkesi çıkarıyorlar denetime ama dilerse denetime çıkarmama hakkına sahip

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
Bu istinaf ne zaman sonuçlanıyor gerçekten,benim 2 farklı dava var parasal konular değil, birinde 1.8 yıl diğerinde 2.4 yıl ceza verildi iki davaya da HAGB verdiler ben kabul ettim de benim avukat kabul etmedi nolur nolmaz 5 sene içinde bişey gelir başına ben istinafa taşıdım dedi 1 yılı geçti ses soluk yok
ağır ceza istinafları 3-6 ay sürüyor diğrleri 1-2 sene sürüyor bırak uzasın süreç belki yasa gelir olumlu yönde anlıyorum stresi kötü ama dışarı içerisinden bin kat güzeldir

Burak45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
151
22
18
canım benim denetime rastgele çıkarmıyorlar dilekçe veriyorsun müddetnamen geldiği anda komisyon toplandığı gün ele alıp değerlendirip denetime çıkarıyor tamam teoride herkesi çıkarıyorlar denetime ama dilerse denetime çıkarmama hakkına sahip
Kardeş o dediğin yerde 22 yıldır çalışıyorum ben merak etme

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Teşekkür ederim o dilekçeyi nereye ve kime vereyim

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
636
93
Uzun lafın kısası atlet don aliyormuyuz 😅 ağlanacak halimize gülüyoruz

Yigitcan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
398
63
Yeni yasa da 5 sene altı ceza alanlar 10 da 1 ini kapalı cezaevinde yatıp cikiyo

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ne güzel hagb ile sonuçlanmış avukatın götünde kurt mu kaynıyor ne güzel işte 5 sene suç işlememek değil ömür boyunca suç işlememek hedef değil mi avukat uzatmayacaktı akışa bırakıcaktın istinaf olayı hakkında bilgim yok avukat acemiymiş sanırım gerçi konuyu bilmiyoruz da hayırlısı olsun hakkında

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Geçmiş olsun. Hayatımda 1 kere karakola düştüm. O da lisede eylem olmuş. Okulda olmadığım halde müdür yardımcısı nereden bulduysa benim adımı vermiş.mk adamı.
Evet konuda lise olaylarıda başladı birazdan herkes askerlik anısını anlatır keyifli bi ortam oöur