http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 4 Sene 2 Ay Ceza Aldık

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,624
3,613
113
Kardesim gün hesabı yapılır ceza işlerinde 760 gün yapar 3 yıl sartlı tahliye max tıtacakları seni 16 gün

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
781
113
Avukat diyo 1 sene yatarsın biri diyor 1 hafta kapali gerisi acik kime inanacak ah bi bilsem istinaf da dosya ne kadarda geliyor istinaf yollamadan heralade kaldırıp atmazlar içeri heralade

Kralsosyete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,924
532
113
Beter olun la üç kuruş için hesabınızı kiraliyorsunuz ceza alınca gelip burda dert ariyorsunuz ömür boyu yatin mq
Kimin ne durumda olduğunu bilmeden konuşma reis adam yatacağıni bile bile yapan bile var zor duruma düşürmesin allah

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
Zamanında birine telefon sattım internetten sonra vazgeçtım ucuza satıyodum eleman tutturdu telefpnu istyorum dıye parayı attı. Abi vazgectım ettim yok anlamıyor. Lan iban at gonderım yok telefonu vercen dedı ılla iş inata bindi dedı. Yok abı ıban at paranı atcam. Ulaşamadım elemana. Benı sıkayet etti dolandırıcı diye. Tak ağır cezada yargılandık. Hakım dedo bu parayı odeyecenmı hakım bey 2 katını oduycem durum boyle boyle. Mahkeme ptt adresı verdı ister alır ıster almaz senın noyetını gormuş olcaz dedi. 4 sene den başladı okumaya hakım 2 sene 15 güne kadar indi ceza. Yatmadım biyerde içeride girmedim ama hayatım mahfoldu. Sicilde sabıka kaydında degıl ama sabıka arşiv kaydında gozukuyor.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
154
43
Kardesim gün hesabı yapılır ceza işlerinde 760 gün yapar 3 yıl sartlı tahliye max tıtacakları seni 16 gün
2 yıl 1 ay 18 gün şuan teslim olma sürem geçti ayın 9 u son gündü ne kader kalırım merak ettim

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,693
3,756
113
Kimin ne durumda olduğunu bilmeden konuşma reis adam yatacağıni bile bile yapan bile var zor duruma düşürmesin allah
İşte gidip adam gibi iş bulsa çalışsa bunlara gerek var mı ? Bunları banka hesabı kiralayanlar üç beş kuruşa kandırıyor onlar kazanıyor bunlar gibileri de cezasını çekiyor insan da akıl var mantık var bedava yoldan para kazanmak istiyor ama cezayı alınca tutuşuyor eee bizede afiyet olsun demek düşer

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,373
1,940
113
S.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Geçmiş olsun kardeşim

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
781
113
Kapalı 16 max senin işte acık olayı olmaz salarlar imza verirsin 1 yıl yatan hiç duymadım daha önce hiç yatmadınsa girdi cıktıda yapabilirler 2 3 gün
Bu ilk daha başka dosya bilmiom varmi yok mu örnek 2 dava daha geldi desek bunun üstüne o zaman nasıl oluyor

Kralsosyete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,924
532
113
İşte gidip adam gibi iş bulsa çalışsa bunlara gerek var mı ? Bunları banka hesabı kiralayanlar üç beş kuruşa kandırıyor onlar kazanıyor bunlar gibileri de cezasını çekiyor insan da akıl var mantık var bedava yoldan para kazanmak istiyor ama cezayı alınca tutuşuyor eee bizede afiyet olsun demek düşer
Cahillik bende bu tuzağa düştüm 4 yıl önce 2 yıl önce 110 bin ödedim kamuya devrildi 70 binde onlar çıkarttı onuda ödedim bana çok büyük ders oldu