- 7,072
- 2,274
- 113
O zaman müstehak amk 😂Sabıka kaydı kızdan dolayı vardı kaçırmaktan
O zaman müstehak amk 😂Sabıka kaydı kızdan dolayı vardı kaçırmaktan
Yok geriye erteler 5 yıl içinde aynı sucu işlersen yatarsın10 ay verilen cezanın yatarı var mı
Bende öyle düşünüyorum istinaftan döndü geçen hafta teslim olmam lazımdı şuan kaçağım gideceğim yarın öbür gunEn fazla 3 hafta yatarsin denetime çevirirler git infaza baslasinlAr
Kimin ne durumda olduğunu bilmeden konuşma reis adam yatacağıni bile bile yapan bile var zor duruma düşürmesin allahBeter olun la üç kuruş için hesabınızı kiraliyorsunuz ceza alınca gelip burda dert ariyorsunuz ömür boyu yatin mq
Kapalimi acik mi kardesimKardesim gün hesabı yapılır ceza işlerinde 760 gün yapar 3 yıl sartlı tahliye max tıtacakları seni 16 gün
2 yıl 1 ay 18 gün şuan teslim olma sürem geçti ayın 9 u son gündü ne kader kalırım merak ettimKardesim gün hesabı yapılır ceza işlerinde 760 gün yapar 3 yıl sartlı tahliye max tıtacakları seni 16 gün
İşte gidip adam gibi iş bulsa çalışsa bunlara gerek var mı ? Bunları banka hesabı kiralayanlar üç beş kuruşa kandırıyor onlar kazanıyor bunlar gibileri de cezasını çekiyor insan da akıl var mantık var bedava yoldan para kazanmak istiyor ama cezayı alınca tutuşuyor eee bizede afiyet olsun demek düşerKimin ne durumda olduğunu bilmeden konuşma reis adam yatacağıni bile bile yapan bile var zor duruma düşürmesin allah
Kapalı 16 max senin işte acık olayı olmaz salarlar imza verirsin 1 yıl yatan hiç duymadım daha önce hiç yatmadınsa girdi cıktıda yapabilirler 2 3 günKapalimi acik mi kardesim
Ceza gecmisim yok lakin cevremden biliyorum qz cok fazla yatmazsin aradan cikar rahat etBende öyle düşünüyorum istinaftan döndü geçen hafta teslim olmam lazımdı şuan kaçağım gideceğim yarın öbür gun
Pala boynun altında kalsın hemikaçarım yok yatacaksın kiraya verdiğine değdi mi peki dost
Daha önce yattın mı ilk sucmu2 yıl 1 ay 18 gün şuan teslim olma sürem geçti ayın 9 u son gündü ne kader kalırım merak ettim
Geçmiş olsun kardeşimS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Bu ilk daha başka dosya bilmiom varmi yok mu örnek 2 dava daha geldi desek bunun üstüne o zaman nasıl oluyorKapalı 16 max senin işte acık olayı olmaz salarlar imza verirsin 1 yıl yatan hiç duymadım daha önce hiç yatmadınsa girdi cıktıda yapabilirler 2 3 gün
Cahillik bende bu tuzağa düştüm 4 yıl önce 2 yıl önce 110 bin ödedim kamuya devrildi 70 binde onlar çıkarttı onuda ödedim bana çok büyük ders olduİşte gidip adam gibi iş bulsa çalışsa bunlara gerek var mı ? Bunları banka hesabı kiralayanlar üç beş kuruşa kandırıyor onlar kazanıyor bunlar gibileri de cezasını çekiyor insan da akıl var mantık var bedava yoldan para kazanmak istiyor ama cezayı alınca tutuşuyor eee bizede afiyet olsun demek düşer