- 372
- 139
- 43
SağolasınSon cıkan yasada nasıl yaptılar tam bilmiyorum ama bu surelerin pek yatarı olmaz içeri dolu zaten kapalı olur ama salarla fazla tutmazlar ii hal falan bişeyler getirdiler cabuk salarlar
SağolasınSon cıkan yasada nasıl yaptılar tam bilmiyorum ama bu surelerin pek yatarı olmaz içeri dolu zaten kapalı olur ama salarla fazla tutmazlar ii hal falan bişeyler getirdiler cabuk salarlar
o nasıl bi işmiş yaValla bende anlamadim o işten birsey kız kaçırma derken olay mersindeyim kaçırmada yokta isde oyle ifade verdirmisler kıza parka zorla götürdü beni falan die kaçırmaya teşebbüs eddi die 5 sene denetim vardı dosya yazıyor isde o da bnu nasil bozuyor bende anlamadım giddi mk
1sene 1 qy yatari var bende 5 gün önce tahliye oldumS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Çokmuş be dost geçmiş olsun 13 ay yani peki cokmu böyle hesap kiralayanlar içerde1sene 1 qy yatari var bende 5 gün önce tahliye oldum
Geçmiş olsun 2 sene 1 ay da ben aldım yarın teslim1sene 1 qy yatari var bende 5 gün önce tahliye oldum
Seninkidemi hesap kiralama dostGeçmiş olsun 2 sene 1 ay da ben aldım yarın teslim
Yok hayır yaralamaSeninkidemi hesap kiralama dost
adli para cezasını ödemek zorundasın ödemezsen günlüğü hesaplanır onuda yatarsın zaten ödemeden çıkarmıyorlar denetime.şimdi gelelim konuya suç tarihi 2020 sonrası ise yatarın 2/3 denetimin 1 sene öncesi ise 1/2 yatarın denetimin 3 sene yani senin durumun kötü 2 yıl 1 ay yatarın var bunun 1 senesi denetim geriye 1.1 yıl içerde kalacağın zaman kalıyor bunun 1 ayını kapalı cezaevinde kalanını açık cezaevinde geçireceksin ayrıca vekalet verip adli para cezasını yakınlarından biri ödeyecek istinaftan olumsuz yanıt gelirse sonuç çıktıktan 1 hafta içerisinde direkt polisler kapına gelip alacak aranman çıkmadan teslim olamazsın almazlar içeriye bu yüzden eşyalarını hazır et cebinde dilediğin kadar nakit para bulundurabilirsin mümkünse 10-20k almaya çalış ki ilk ayın zor geçmesin bana kalırsa durumun musaitse direkt yurt dışı değilse yurt içinde hiç bilinmedik bir yer umarım bu zorluğu atlatırsınS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
İstinaf yolu açık kralDostum 5/3 aldım yatarı yok max 1 hafta girdi çıktı yaparsınız dert etmeyin bu kadar istinaf açıksa istinafa gönderin değilse de 1 hafta girdi çıktı yaparsınız
Sen daha bilgili bı abiye benziyorsunadli para cezasını ödemek zorundasın ödemezsen günlüğü hesaplanır onuda yatarsın zaten ödemeden çıkarmıyorlar denetime.şimdi gelelim konuya suç tarihi 2020 sonrası ise yatarın 2/3 denetimin 1 sene öncesi ise 1/2 yatarın denetimin 3 sene yani senin durumun kötü 2.8 yıl yatarın var bunun 1 senesi denetim geriye 1.8 yıl içerde kalacağın zaman kalıyor ayrıca vekalet verip adli para cezasını yakınlarından biri ödeyecek istinaftan olumsuz yanıt gelirse sonuç çıktıktan 1 hafta içerisinde direkt polisler kapına gelip alacak aranman çıkmadan teslim olamazsın almazlar içeriye bu yüzden eşyalarını hazır et cebinde dilediğin kadar nakit para bulundurabilirsin mümkünse 10-20k almaya çalış ki ilk ayın zor geçmesin bana kalırsa durumun musaitse direkt yurt dışı değilse yurt içinde hiç bilinmedik bir yer umarım bu zorluğu atlatırsın
+1 rabbim yaşatmadan öldürmez kinayani gönlün rahat olsunBurda ileri geri konuşan soyle oldu boyle oldu beter ol diyen ne oldum demeyecen ne oldum diyecen hic kimse böyle olsun istemez cahillik falanlada alakası yok hep bizi bu duruma sokan para degilmi 3 4 olsun derken nerelere geldik kumar bitirdi bizi vlla
Yurt dışına en basit nereye gidebiliriz kardesim acaba kaçsakadli para cezasını ödemek zorundasın ödemezsen günlüğü hesaplanır onuda yatarsın zaten ödemeden çıkarmıyorlar denetime.şimdi gelelim konuya suç tarihi 2020 sonrası ise yatarın 2/3 denetimin 1 sene öncesi ise 1/2 yatarın denetimin 3 sene yani senin durumun kötü 2 yıl 1 ay yatarın var bunun 1 senesi denetim geriye 1.1 yıl içerde kalacağın zaman kalıyor bunun 1 ayını kapalı cezaevinde kalanını açık cezaevinde geçireceksin ayrıca vekalet verip adli para cezasını yakınlarından biri ödeyecek istinaftan olumsuz yanıt gelirse sonuç çıktıktan 1 hafta içerisinde direkt polisler kapına gelip alacak aranman çıkmadan teslim olamazsın almazlar içeriye bu yüzden eşyalarını hazır et cebinde dilediğin kadar nakit para bulundurabilirsin mümkünse 10-20k almaya çalış ki ilk ayın zor geçmesin bana kalırsa durumun musaitse direkt yurt dışı değilse yurt içinde hiç bilinmedik bir yer umarım bu zorluğu atlatırsın
(bunları başka bir sabıkan olmada yazdim net bilgi budur ağır ceza avukatına da sorabilirsin aynı şeyi söyler kadimhukuk yatar hesabından yap birebir doğrudur savcılar avukatlar hep bunu kullanıyor.)