Nasıl niye paylas cam kı
Soner çek burdada paylas haftaya bana dua edersin 😁
Nasıl niye paylas cam kı
Soner çek burdada paylas haftaya bana dua edersin 😁
Öyleyse tamam o ayrıBu sitede ana para çevrimi 2 katmış o yüzden keyfinden değil
Kardeşim tebriklerNasıl niye paylas cam kı
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Öyleyse tamam o ayrı
O da olurGS 1/1 girsin
GS ye ilk yarı alır girNasıl niye paylas cam kı
Her sitede 1 katıdır dost 30 atıp 50 lazım deyip 2 katı çevrim olan siteye atması zaten başlı başına hatadırKardeşim sitemin çevrim şartı bilmeden bok atma adama
Çok param olsaydı denerdim. Ama dün kasa patladı şimdi 1 k para yok. Beşiktaş üst olsa 31 k alacaktım gitti tekten Stuttgart üst olsaydı ordan da 35 alacaktım hep tekten gitti. Hayallerim bu hafta 70+ k di hayatlar -6 k ile kapadık haftayı. Dün çok soydular bu gün verirler. Dün ustculerin kabus günüydüSen dener miydin dost
Etkinlik açtılar işte oku anlarsın ilişki ilk 3 e girersinNasıl niye paylas cam kı
Orası öyle ama işteHer sitede 1 katıdır dost 30 atıp 50 lazım deyip 2 katı çevrim olan siteye atması zaten başlı başına hatadır
Dost neyse umarım kazanırsın bak kimse yokken ben ile @SaHgEc dost ile takip ettik beni bile yazmadın o kadar zamanı harcadık canın sağolsunNasıl niye paylas cam kı
Hiç haklı değil 1500 ün hepsini bana atması lazımAdam haklı gibi ya
Barça kgBeyler 30k para var 50k olması lazım gözüme 2 Mac takıldı 1i psv Yener 1.70 oran dıgerı sasari basketbol trapani maçı Mac sonu 2 dusunuyorum hangısıne gıreyım yada 15k 15k ayrı ayrı mı basayım onerınız nedir
Peki hepsini sana atsınHiç haklı değil 1500 ün hepsini bana atması lazım
Yok demem dost teşekkürlerPeki hepsini sana atsın