50 olsun yeter dedin açgözlülük var sende geçmiş olsun şimdiden dostum bu kafa yapısı vermeye mahkumdurSağol kral sımdı bır tane daha 1.40 lazım 30 k lık
50 olsun yeter dedin açgözlülük var sende geçmiş olsun şimdiden dostum bu kafa yapısı vermeye mahkumdurSağol kral sımdı bır tane daha 1.40 lazım 30 k lık
Öyle valla dost şimdi dikkatli oynaması lazımZoru gitti zoru halletti geriye 1.40 30 k basılacak
Ne söylesin@Sonerccc dost birşey söylesen reis
Sakin sakin bak dostum şöyle 2.yari 65 dakikada olan 0_0 lik bir maç bir gol olur cinsindenSağol kral sımdı bır tane daha 1.40 lazım 30 k lık
Anapara çevrimş 2 kat demiş dpst ondan dolayı yapacak50 olsun yeter dedin açgözlülük var sende geçmiş olsun şimdiden dostum bu kafa yapısı vermeye mahkumdur
Yok dost öyle oynamasın basket oynasın maç başı olsunSakin sakin bak dostum şöyle 2.yari 65 dakikada olan 0_0 lik bir maç bir gol olur cinsinden
Sen dener miydin dostPsv 1/2 deseydi 17 orandan 30 k ya 510 bin tl si olmuştu
Adam haklı gibi yaDostlar hakeden 3 kişi var banko olan yani @ENSTY @SaHgEc ve @hsunutur27 gerisi adama kalmış darlmayın
Bu sitede ana para çevrimi 2 katmış o yüzden keyfinden değil50 olsun yeter dedin açgözlülük var sende geçmiş olsun şimdiden dostum bu kafa yapısı vermeye mahkumdur
Galatasaray ilk yarı 1 oynaSağol kral sımdı bır tane daha 1.40 lazım 30 k lık
Kardeşim sitemin çevrim şartı bilmeden bok atma adama50 olsun yeter dedin açgözlülük var sende geçmiş olsun şimdiden dostum bu kafa yapısı vermeye mahkumdur