- 16,716
- 6,236
- 113
ben bu arkadaşın daha bakımlı haliyim ama yalnızlık gerçekten zor yav hayat acımasız insanlar kahpe
enişte başlarda diyosun 😂😂😂😂 @Enişteforumda en cok mesajı olan kımse odur%90
bana ulaşsın 5bin atarım şaka yapmıyorumKafası calisiyo aslinda en son soyledigi kelimeler mantikli
Ufak bir maddi yardimla kendine gelebilir
Once hamam sonra traş sonra kiyafetler ve 2 ay boyunca arkadaslik yapinca duzelir bu kardeşte iste oyle bi insan bulmak zor ..
yönetimden biri mi yani yok canım 😂😂forumda en cok mesajı olan kımse odur%90
Sabah banada denk geldi izledim,bu gevşek fazla rahatlığa alışıp hayatı tiye almis,yürüyen parazit ya 😅Kim bu gençler belli ki forumdan biri Allah kardeşimizin yardımcısı olsun
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
@Metings1905 sen misinKim bu gençler belli ki forumdan biri Allah kardeşimizin yardımcısı olsun
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Ben cıkıyorum arada@Metings1905 sen misin
bende karton sigara almaya cikiyorum bazen birazda balkona cikiyorm sigara felan icmeye otonom hayat yasiyoruzBen cıkıyorum arada
Metinmiş işte arada çıkıyorum dedi uyurken çıktığını sanıyor demek kibende karton sigara almaya cikiyorum bazen birazda balkona cikiyorm sigara felan icmeye otonom hayat yasiyoruz
Kanka 5 binlik iş degilki 2 ay falan arkadas olcaksin yardimci olcaksin duzelene kadarbana ulaşsın 5bin atarım şaka yapmıyorum