- 2,211
- 1,106
- 113
Forumda alakasız konularda çekim paylaşan yaşam formlarından biri olsa gerek
deprem bagımlı insanı bile yola getirir bu eleman için deprem filan hikaye. 99 depreminde çok yakınımı verdim toprağa ben 7 yasındaydım o zamanlar hatırlamam. ama babam anlatır sağ kalanlardan kim adam olmaz dediysem adam oldu derAdamın psikolojik desteğe ihtiyacı var deprem başlangıcı getirmiş olabilir ama devamı tamamen kumar kimse sosyal medyaya bakıp yaşayamaz 3 sene
Oraya bağlıyor işte sen bağımlı olduğunu sosyal çevresine itiraf edip kabul eden kumarbaz gördün mü neyse ney kafası iyi değil ama tedavi olması lazımTwitter daki haber sayfalarında öyle yazıyordu.
Heyyy yavrum heyyy 11 ili sarsan depremde yaradan gözümüzün önünde koskoca Dağı yerinden oynattı da adam olmadık. 1 yıla yakın oynamadım korkular gidince geri başladım.deprem bagımlı insanı bile yola getirir bu eleman için deprem filan hikaye. 99 depreminde çok yakınımı verdim toprağa ben 7 yasındaydım o zamanlar hatırlamam. ama babam anlatır sağ kalanlardan kim adam olmaz dediysem adam oldu der
dogrudur hocam aileden bir kayıp oldumu yani baba kayıp oldumu peki çünkü baba kaybedilince insana ayrı bir sorumluluk geliyor ben kaybeden arkadaslarımda onu gördüm bu arada allah herkesin anasına babasına ve kardeşlerine uzun ömürler versinHeyyy yavrum heyyy 11 ili sarsan depremde yaradan gözümüzün önünde koskoca Dağı yerinden oynattı da adam olmadık.
Amindogrudur hocam aileden bir kayıp oldumu yani baba kayıp oldumu peki çünkü baba kaybedilince insana ayrı bir sorumluluk geliyor ben kaybeden arkadaslarımda onu gördüm bu arada allah herkesin anasına babasına ve kardeşlerine uzun ömürler versin
Ben çıkıyorum ama kanka kazandığım ediyorum buna baksana traş bile olmamış 🤣🤣Kod cu @Müslüm75 olabilir![]()
Ev hapsinde olabilirler EnişteKim bu gençler belli ki forumdan biri Allah kardeşimizin yardımcısı olsun
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Puhahaha3 yıldır evden çıkmayıp kumar oynuyorum ama bağımlı değilim. Hobi benimkisi sadece 😂 😂