http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 3 Yıldır Evden Dışarı Çıkmıyor !

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Adamın psikolojik desteğe ihtiyacı var deprem başlangıcı getirmiş olabilir ama devamı tamamen kumar kimse sosyal medyaya bakıp yaşayamaz 3 sene
deprem bagımlı insanı bile yola getirir bu eleman için deprem filan hikaye. 99 depreminde çok yakınımı verdim toprağa ben 7 yasındaydım o zamanlar hatırlamam. ama babam anlatır sağ kalanlardan kim adam olmaz dediysem adam oldu der

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,972
10,608
113
deprem bagımlı insanı bile yola getirir bu eleman için deprem filan hikaye. 99 depreminde çok yakınımı verdim toprağa ben 7 yasındaydım o zamanlar hatırlamam. ama babam anlatır sağ kalanlardan kim adam olmaz dediysem adam oldu der
Heyyy yavrum heyyy 11 ili sarsan depremde yaradan gözümüzün önünde koskoca Dağı yerinden oynattı da adam olmadık. 1 yıla yakın oynamadım korkular gidince geri başladım.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Heyyy yavrum heyyy 11 ili sarsan depremde yaradan gözümüzün önünde koskoca Dağı yerinden oynattı da adam olmadık.
dogrudur hocam aileden bir kayıp oldumu yani baba kayıp oldumu peki çünkü baba kaybedilince insana ayrı bir sorumluluk geliyor ben kaybeden arkadaslarımda onu gördüm bu arada allah herkesin anasına babasına ve kardeşlerine uzun ömürler versin

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,355
1,971
113
Bende böyleyim yardım için 3890 a sms beklerim

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
388
63
parmaklar nasıl o hale gelmiş, nasıl piskoljik bi rahatsızlık bu, dediğine göre depresyon avradını s.. . madde bağımlısı gibi göründü bilmiyrm

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,979
5,415
113
Kafası calisiyo aslinda en son soyledigi kelimeler mantikli
Ufak bir maddi yardimla kendine gelebilir
Once hamam sonra traş sonra kiyafetler ve 2 ay boyunca arkadaslik yapinca duzelir bu kardeşte iste oyle bi insan bulmak zor ..