- 5,218
- 2,355
- 113
Arkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa
Aynen doğruArkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa
Alo desek nne olacak dost dolandırıcı zaten belliArkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa
mossad a malyani sen şey mi diyorsun bunlar bizi arıyor bizim ses kayıtlarımızı alıp cia mi satıyorlar
Böyle numara aradım ana avrat düz gidiyorum benim ses kaydımı satması mümkün değil satarsa adamı ana avrat düz gitmiş olur 😀yani sen şey mi diyorsun bunlar bizi arıyor bizim ses kayıtlarımızı alıp cia mi satıyorlar
Twitter da görmüştüm,verdiğin cevaplarla yapay zeka olisturuluyormusyani sen şey mi diyorsun bunlar bizi arıyor bizim ses kayıtlarımızı alıp cia mi satıyorlar
İşte cesaret işte feraset ama unuttuğun bir şey var ne dediğin önemli değil ses tonun önemli yapay zekayla sana istediklerini söyBöyle numara aradım ana avrat düz gidiyorum benim ses kaydımı satması mümkün değil satarsa adamı ana avrat düz gitmiş olur 😀
Yabancı noları hiç açmıyorumArkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa
En doğrusuYabancı noları hiç açmıyorum
İşte cesaret işte feraset ama unuttuğun bir şey var ne dediğin önemli değil ses tonun önemli yapay zekayla sana istediklerini söyBöyle numara aradım ana avrat düz gidiyorum benim ses kaydımı satması mümkün değil satarsa adamı ana avrat düz gitmiş olur 😀
bet sitesi dün benim çağrıyı kapatmayı unuttular 5 dakka dinledim oçları 10-20 kisi vardır bu ekipArkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa
Sesinizi yapay zekayla yapıp dolanfiriciliDersek nolur
Bende öyle değil dost ariyo aciyorum 2 saniye sonra alo falan demiyorum geri kapatiyolarbet sitesi dün benim çağrıyı kapatmayı unuttular 5 dakka dinledim oçları 10-20 kisi vardır bu ekip
Ula sen kumarcı adamsın uçan kuşa borcun var senin ses tonunla yapay zeka ile bir şey söyleyse ne olur söyletmese ne olur o daha pahalıya gelir 😀İşte cesaret işte feraset ama unuttuğun bir şey var ne dediğin önemli değil ses tonun önemli yapay zekayla sana istediklerini söy
Bet sitesi reis bu dün benide aradı uzun süre bekledim 5 dakika falan sonra mikrafonunu açtı ama başkaları ile konuşuyorduSesinizi yapay zekayla yapıp dolanfiricili
Bende öyle değil dost ariyo aciyorum 2 saniye sonra alo falan demiyorum geri kapatiyolar
Bnide aradin ik iki üç gün önce 3üncüde sövdüm cvp verdi en davet ediyormuş o.c gene sövdum kapattı ndn yaparlar böle ki anlamadımArkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa