Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 3 Kez Böyle Bir Numara Arayıp Sesinizi Dinliyor Sanırım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,355
113
Arkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,890
2,852
113
yani sen şey mi diyorsun bunlar bizi arıyor bizim ses kayıtlarımızı alıp cia mi satıyorlar

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,264
751
113
Böyle numara aradım ana avrat düz gidiyorum benim ses kaydımı satması mümkün değil satarsa adamı ana avrat düz gitmiş olur 😀
İşte cesaret işte feraset ama unuttuğun bir şey var ne dediğin önemli değil ses tonun önemli yapay zekayla sana istediklerini söy

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,227
2,559
113
Ona de ki
"Bende var keser sapı
Ucu ince de sonu çok kalın
İstemezsin yalnız kalmak
Yalnızları çoğaltmışlığı çok vardır"

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
54
28
03124011464 buda hergün arıyor kesinlikle açmayın googledende bu numara için arama yaptırdım bir sürü şikayet var

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,355
113
Sesimizi napacaklarsa idneler sanki sesimizle fantezi yasiyacaklar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,002
10,615
113
İşte cesaret işte feraset ama unuttuğun bir şey var ne dediğin önemli değil ses tonun önemli yapay zekayla sana istediklerini söy
Ula sen kumarcı adamsın uçan kuşa borcun var senin ses tonunla yapay zeka ile bir şey söyleyse ne olur söyletmese ne olur o daha pahalıya gelir 😀

alpar33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
653
274
63
Sesinizi yapay zekayla yapıp dolanfiricili

Bende öyle değil dost ariyo aciyorum 2 saniye sonra alo falan demiyorum geri kapatiyolar
Bet sitesi reis bu dün benide aradı uzun süre bekledim 5 dakika falan sonra mikrafonunu açtı ama başkaları ile konuşuyordu

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,688
1,111
113
Arkadaşlar günde 3 kez böyle bir numara arayıp sesinizi dinliyo sanırım +903124011458 alo falan demeyin ararlarsa
Bnide aradin ik iki üç gün önce 3üncüde sövdüm cvp verdi en davet ediyormuş o.c gene sövdum kapattı ndn yaparlar böle ki anlamadım