- 2,488
- 783
- 113
Como maçına 4.5 üst sarı kart gir dk81
3 sarı var şuanComo maçına 4.5 üst sarı kart gir dk81
Espanyol atar 2-2 oldu maç daha bu saatten sonra kopar Espanyol'un kesin atması gerekiyorKankam espanyol gol atarsa sana ve betgarı öneren arkadaşa 350 350 atıyorum
Kankam üzgünüm espanyol gelirse kasa tamamComo maçına 4.5 üst sarı kart gir dk81
Dostum bu maç Espanyol bir tarafını yırtar yine de alırYine dep attı ya
HeDostum burada mısın
Espanyolu aç izle sadece başka bir şey yapmaKankam üzgünüm espanyol gelirse kasa tamam
Osman JoJo noldu da kanka
Yav kupon tutsunda ne girdiydinKankam üzgünüm espanyol gelirse kasa tamam
Aramıyolar en son aradılar biz bi birimle gorusel dediler birimi infaz ettiler heralde aramadılardaOsman JoJo noldu da kanka
Onun için mi meteliğin yok 😄😄@bolder bizi dinleyen her zaman kazanır
O 50 k yı yılbaşından önce verirler orani 1.20 ye düştü o zaman bekletiyorlar işte boş boş sadeceAramıyolar en son aradılar biz bi birimle gorusel dediler birimi infaz ettiler heralde aramadılarda
Gariban adamız işte para olsa kuponu paylaşırdık napalim 😂Onun için mi meteliğin yok 😄😄
Bilmiyorum ki dostum çalışıyor bende destek. Sahte site değil dimi dikkat etbende çıkmıyor
Çevrim oran şartını hesap ederek sakin sakin ilerlenirse rahat kar ettiriyor₺3700 var mantıklı aslında.
Para olsa ne olcak son 1 haftada tek maçtan gidiyor kuponlarEkli dosyayı görüntüle 842640Ekli dosyayı görüntüle 842640Gariban adamız işte para olsa kuponu paylaşırdık napalim 😂