- 1,566
- 1,351
- 113
300 TL yatırıyorsun tek spin veriyor 2 k lik şansın olursa çekiyorsun işteyatirdigin kadar bonus buy diyor oda min 4 kati.max 10 kati cekim. Min 4kati cekim isi zorlastiriyor
300 TL yatırıyorsun tek spin veriyor 2 k lik şansın olursa çekiyorsun işteyatirdigin kadar bonus buy diyor oda min 4 kati.max 10 kati cekim. Min 4kati cekim isi zorlastiriyor
Gerçek hayatta manzaralı yerde yatamadıysan ölüncede bir anlamı kalmıyor o mezarın 😝Yüksek miktar vuranlar en azindan sözümü dinlesin kendine manzarali bir yerden mezar yeri alsın, paranin hepsi gidince en azindan yerim hazir diye kendini avutur.🫣
Tamam kâhin bey.Real Zaragoza maçı için de kırmızı çıkar dedim kâhinliğimi ben değil maçta olacaklar konuştursun 😂
Bu arada Espanyol maçı da 3-1 4-1 ev alır
roll yaptırırsan olur 😂Bilmem kâhin sensin . Maça 2/1 olur dedin . MS 1 oynasana 😁😈
Ama Milla da bi gol daha atar dedin yaktın adamın başını bro🤣Real Zaragoza maçı için de kırmızı çıkar dedim kâhinliğimi ben değil maçta olacaklar konuştursun 😂
Bu arada Espanyol maçı da 3-1 4-1 ev alır
Anladim dost onu gormemisdim bakayim300 TL yatırıyorsun tek spin veriyor 2 k lik şansın olursa çekiyorsun işte
Kumarcı avunması o kadar olsun. 😛Gerçek hayatta manzaralı yerde yatamadıysan ölüncede bir anlamı kalmıyor o mezarın 😝
Twitterdaki şu loseden sonra ben mi geliyorum lan acaba 😂😂😂😂Ama Milla da bi gol daha atar dedin yaktın adamın başını bro🤣
O bu değilde kırmızı maçı kilitlemez umarım.Twitterdaki şu loseden sonra ben mi geliyorum lan acaba 😂😂😂😂
Millaya kadar Dolan var dahaAma Milla da bi gol daha atar dedin yaktın adamın başını bro🤣
Kral odden ide nede bonanzada oyna ben ikisindende çekim yaptık bilmiyorum ama sweet Bonanza sanki açık gibiAnladim dost onu gormemisdim bakayim
Aga Espanyol bu koskoca boru mu yaO bu değilde kırmızı maçı kilitlemez umarım.
Aga sakın ilerle Espanyol maçını bekleAhli atmadı
Yaw dur sen de adamlar Espanyol işte barça değil real değil🤣🤣🤣Aga Espanyol bu koskoca boru mu ya
Aga adamlar ilk 3 te 😂😂 Espanyol bu sene çok farklı A.madridi devirdi Mallorca kim 😂😂😂Yaw dur sen de adamlar Espanyol işte barça değil real değil🤣🤣🤣
Kırmızı diyorum kırmızı yusufu çağırtmasın bize 🤣Aga adamlar ilk 3 te 😂😂 Espanyol bu sene çok farklı A.madridi devirdi Mallorca kim 😂😂😂
9 kişi de kalsa bu maç 3-1 4-1 en baba 3-2 4-2 kankam raaaaaaaaaaad olllllKırmızı diyorum kırmızı yusufu çağırtmasın bize 🤣
Hadi bakalım gidem izleyem biraz bari🖐🤛9 kişi de kalsa bu maç 3-1 4-1 en baba 3-2 4-2 kankam raaaaaaaaaaad olllll