- 648

- 219

- 43

Böylesine bir para 2,3 günde nasıl değerlendirilebilir . Hangi yöntemler vs yatırım tavsiyelerine de açığım
								Kumarda mı tıcarettemıBöylesine bir para 2,3 günde nasıl değerlendirilebilir . Hangi yöntemler vs yatırım tavsiyelerine de açığım
Farketmez dost fikirlere açığım sadeceKumarda mı tıcarettemı
Altın düşmüşken altına gümüşe yatırım mantıklı usta borcun harcın acil ödemen yoksaFarketmez dost fikirlere açığım sadece
Tantunici dükkanı aç, okula yakın bir yerde mümkünse, dürüm maliyeti 30 ile 40 arası değişiyor, dükkan giderleri de 10 tl eklem üstüne her bir dürüm için 100-130’dan sat, paket servisi vs hepsini yapBöylesine bir para 2,3 günde nasıl değerlendirilebilir . Hangi yöntemler vs yatırım tavsiyelerine de açığım
1xbette uyelık acıyorsun ana pars crvrım swrtı 1.20 olması lazım 100k atıyorsun 1.20 vuruyorsun gunde 5 mac bulsan 100kFarketmez dost fikirlere açığım sadece
Yani aciliyetim yok tabii sadece 2.3 gğnde nasıl aksiyon alınabilir her türlü fikre açığım değerlendireceğim kafama yatanıAltın düşmüşken altına gümüşe yatırım mantıklı usta borcun harcın acil ödemen yoksa
Gidip sarı siteye girip araba bakıyorsun o fiyatlara Clio var mesela RNA modelinden bir tane alıp kapıya çekiyorsun 270-280 yazıyorsun hem biniyorsun hemde para kazaniyorsun yilbasina kadar tutarsan 300 küsür olur.Farketmez dost fikirlere açığım sadece
Uzun soluklu bir hikaye teşekkürler dost 😄Tantunici dükkanı aç, okula yakın bir yerde mümkünse, dürüm maliyeti 30 ile 40 arası değişiyor, dükkan giderleri de 10 tl eklem üstüne her bir dürüm için 100-130’dan sat, paket servisi vs hepsini yap
Kumarla fikir arıyorsan git işine hoca, yukarıda tantunici dedim de vazgeçtim bu kafayla olmaz senden fikrimceYani aciliyetim yok tabii sadece 2.3 gğnde nasıl aksiyon alınabilir her türlü fikre açığım değerlendireceğim kafama yatanı
Teşekkürler dost1xbette uyelık acıyorsun ana pars crvrım swrtı 1.20 olması lazım 100k atıyorsun 1.20 vuruyorsun gunde 5 mac bulsan 100k
Valla hoca kusura bakma imkanım olsa çoktan yapmıştım hayat 3 günlük değilUzun soluklu bir hikaye teşekkürler dost 😄
Kelin ilacı olsa 😂Yani aciliyetim yok tabii sadece 2.3 gğnde nasıl aksiyon alınabilir her türlü fikre açığım değerlendireceğim kafama yatanı
Dostum sadece kumarla değil bütün fikirlere açığım ve saygı duyuyorum ama en son kafama yatanı uygulucam sonuçta .Kumarla fikir arıyorsan git işine hoca, yukarıda tantunici dedim de vazgeçtim bu kafayla olmaz senden fikrimce
Umarım hayalini gerçekleştirirsin Bol şansValla hoca kusura bakma imkanım olsa çoktan yapmıştım hayat 3 günlük değil
Yeni bir gündemde ters köşe olmayalım dost fazla değer kazandı son dönemdeAltın al 2026 girişte 230 k 260 üstü olur
Aracım var şuan da ama yatırımlık böyle birşey yapılabilir fikrine sağlık dost teşekkürlerGidip sarı siteye girip araba bakıyorsun o fiyatlara Clio var mesela RNA modelinden bir tane alıp kapıya çekiyorsun 270-280 yazıyorsun hem biniyorsun hemde para kazaniyorsun yilbasina kadar tutarsan 300 küsür olur.