- 3,837
- 5,975
- 113
230k pazar günü bjk-fb maçına 3.5ü oynayıp katlanabilir
valla geleceğin mesleği buErkek lisesi karşısı erotik shop da açabilirsin. Şişme kadın falan derken iyi kazanırsın
Gg poker beni aşıyor işte orda çok üst seviye adam var gelmez bana ama oranın sağlayıcısı var clubgg diye ordayım daha çok fish var coinpoker bide arada pokerking bu 3 yerde varımGgpokerdemi oynuyorsun yoksa stakemi
Strateji oyunu seviyorsan poker tam oyunu kaçtane kombinasyon var bilmiyorum ama satrançdan farksız çok eğlenceli bir oyunOkadar anlamiyorumki dediklerinden sadece paramı alırsın onu anladim
Bilmiyoruz ki bilsek ogrenmeside zorStrateji oyunu seviyorsan poker tam oyunu kaçtane kombinasyon var bilmiyorum ama satrançdan farksız çok eğlenceli bir oyun
Aynen dost epey yükselecek deniyorGümüş e yatırım yap iki 3 aya tavan üstü yapacak not al 😉😎
Valla iyi kazandırır. Söyle de bir kampanya yapar vurguna vurgun demez. Şişme bebek alana 200 m sıvı sabun bedava 😃valla geleceğin mesleği bu
Evet bir Türk var hatta canlı izliyordum arada iyi oynuyor oda.Gg poker beni aşıyor işte orda çok üst seviye adam var gelmez bana ama oranın sağlayıcısı var clubgg diye ordayım daha çok fish var coinpoker bide arada pokerking bu 3 yerde varım
5 kavanoz bal 100 liraValla iyi kazandırır. Söyle de bir kampanya yapar vurguna vurgun demez. Şişme bebek alana 200 m sıvı sabun bedava 😃
Tamamdır bakayım bu gün 7 de bitane freeroll var özel freeroll şifreli özelden yaz bana katılım az olucak zatenEvet bir Türk var hatta canlı izliyordum arada iyi oynuyor oda.
Bende bir deniyim dediğin diğer turnuvaları.
Bettiltte yarın var 825, dolar ödüllü katıl istersen bro.
Zamanla işteBilmiyoruz ki bilsek ogrenmeside zor
aklı olan bu parayla kumar oynamazBöylesine bir para 2,3 günde nasıl değerlendirilebilir . Hangi yöntemler vs yatırım tavsiyelerine de açığım
Tamam dost yazacağım sağol.Tamamdır bakayım bu gün 7 de bitane freeroll var özel freeroll şifreli özelden yaz bana katılım az olucak zaten
BJK maçlarına üst oynamak intihardır hemde derbilerde230k pazar günü bjk-fb maçına 3.5ü oynayıp katlanabilir
İki üç günde o para anca kumar değerlendirilir veya batırılırBöylesine bir para 2,3 günde nasıl değerlendirilebilir . Hangi yöntemler vs yatırım tavsiyelerine de açığım