- 46,850
- 25,854
- 113
Kemalim kızmıyorsun dimi makarasındayız be nankörlik değil beValla hacım nerdeyse her gün açtığım rollerde başarıya ulaşıyorum yemişim stresi nankörlüğün alemi yok öptüm seni 🤣🙏🙋♂️
Kemalim kızmıyorsun dimi makarasındayız be nankörlik değil beValla hacım nerdeyse her gün açtığım rollerde başarıya ulaşıyorum yemişim stresi nankörlüğün alemi yok öptüm seni 🤣🙏🙋♂️
Mantıklı, seri yakaladın mı güzel sonuç alırsın. Az önce aviye girdim 500 bastım sanıyordum yanlışlıkla 5 bin basmışım hemen çektim allahtan patlamadı haybeye 5 bin gidiyordu yanlışlıkla 2 k kar yaptık gerçi uçak da 5 e gitti bu kadar stres yetti çıktım🤣ben de bazen 300-500 e 1.30 1.40 tan bir sürü adım deniyorum hem katlanıyor hem kumar isteğimi bastırıyor ahahah
roll aksın o zaman 1.30 - 1.40 dan 6-7 adımm kemalimMantıklı, seri yakaladın mı güzel sonuç alırsın. Az önce aviye girdim 500 bastım sanıyordum yanlışlıkla 5 bin basmışım hemen çektim allahtan patlamadı haybeye 5 bin gidiyordu yanlışlıkla 2 k kar yaptık gerçi uçak da 5 e gitti bu kadar stres yetti çıktım🤣
Akşam yapma taraftarıyım ama bakalım yaparım belki birazdan kankaroll aksın o zaman 1.30 - 1.40 dan 6-7 adımm kemalim
tamamdır bol şansın olsunAkşam yapma taraftarıyım ama bakalım yaparım belki birazdan kanka
çaykur rize 3.5 üst rahat gelmez miAkşam yapma taraftarıyım ama bakalım yaparım belki birazdan kanka
13:00 da Karaköprü Rizespor maçına ilk yarı 1.5 üstü oynuyorsun 13.45 de 368k paran oluyor 45 dakikada 138k kazandıracak başka babayiğit varsa yazsın 🙃Böylesine bir para 2,3 günde nasıl değerlendirilebilir . Hangi yöntemler vs yatırım tavsiyelerine de açığım
dün alanyaya öyle yapcaktım iy 1.5 sitede kapalıydı 3.5 açmışlardı ilk yarı 1-1 dk.50 1-2 maç öyle bitti beni yatırdı adiler13:00 da Karaköprü Rizespor maçına ilk yarı 1.5 üstü oynuyorsun 13.45 de 368k paran oluyor 45 dakikada 138k kazandıracak başka babayiğit varsa yazsın 🙃
Gelir kankaçaykur rize 3.5 üst rahat gelmez mi
Valla görmedim kabka kusura bakma aleyküm selamSanada selam verdik biladerm
İlk yarı sonunda don gömlek kalmayalım dost 😁😁13:00 da Karaköprü Rizespor maçına ilk yarı 1.5 üstü oynuyorsun 13.45 de 368k paran oluyor 45 dakikada 138k kazandıracak başka babayiğit varsa yazsın 🙃
Resmen resitalMaçlardan anlıyorsan ve sabrın varsa dostum 230 bini birazda şans yardımıyla 10 bin 15 bin tl kuponlara ayırarak 4 5 milyona bile çıkarabilirsin yatırım tavsiyesi değil tabiEkli dosyayı görüntüle 871011
Dakika 8 0-1gitti 138k🤪İlk yarı sonunda don gömlek kalmayalım dost 😁😁
2-3 günde yatırım yapamazsın 😂Yani aciliyetim yok tabii sadece 2.3 gğnde nasıl aksiyon alınabilir her türlü fikre açığım değerlendireceğim kafama yatanı
Kemalim kızmazzKemalim kızmıyorsun dimi makarasındayız be nankörlik değil be