bu forumda asgari ücretle çalışıp benim oynadığım miktarları 5e katlayacak adamlar var dostFabrika sahibimisin mübarek
Adam akıllı bonus vermiyor son 3 ay 1.1milyon yatırımim var bakalım napacak 30 temmuza az kaldihocam 1xbetten oynamiyor musun
Kardeş milyon yatırımın var ya sen zenginsin ya etrafindakiler zengin yani banka sana bi teminat vermeden böyle milyon kredi vermez 1milyon kredi çeksen aylık ödemesi 120bin civarı çalışmıyorum diyosun banka sana nasıl verecek bunubu forumda asgari ücretle çalışıp benim oynadığım miktarları 5e katlayacak adamlar var dost
dostum kazandığımız paraları da tekrar siteye atıyoruz ya o yüzden büyük gözüküyor meblağlar. çektiğim krediler de max 80k 100k onları da çekip kumara bastık hep. sen demek ki daha çok düşmemişsin sana garip geliyor. düşmezsin umarım.Kardeş milyon yatırımın var ya sen zenginsin ya etrafindakiler zengin yani banka sana bi teminat vermeden böyle milyon kredi vermez 1milyon kredi çeksen aylık ödemesi 120bin civarı çalışmıyorum diyosun banka sana nasıl verecek bunu
adem attığının fazlasını kazanmış olabilir bazı sitelerde ve kazandığını tekrar siteye ata ata dönüşüm oluşturmuş olabilir orada yatırımın 1milyon olması onun 1milyonu o siteye kendi parası olarak yatırdığı anlamına gelmiyorKardeş milyon yatırımın var ya sen zenginsin ya etrafindakiler zengin yani banka sana bi teminat vermeden böyle milyon kredi vermez 1milyon kredi çeksen aylık ödemesi 120bin civarı çalışmıyorum diyosun banka sana nasıl verecek bunu
tam olarak böyle oldu. 2milyon toplam yatırım var onu ben 250-300k döndürerek yapmışımdır. yarısını da kaybetmişiz zaten dolaşıma soktuğumuz paranınadem attığının fazlasını kazanmış olabilir bazı sitelerde ve kazandığını tekrar siteye ata ata dönüşüm oluşturmuş olabilir orada yatırımın 1milyon olması onun 1milyonu o siteye kendi parası olarak yatırdığı anlamına gelmiyor![]()
Ya bırakın be kardeşim kazansa da sonunda kaybeder öyle Bi illetadem attığının fazlasını kazanmış olabilir bazı sitelerde ve kazandığını tekrar siteye ata ata dönüşüm oluşturmuş olabilir orada yatırımın 1milyon olması onun 1milyonu o siteye kendi parası olarak yatırdığı anlamına gelmiyor![]()
kesinlikle.Ya bırakın be kardeşim kazansa da sonunda kaybeder öyle Bi illet
en uygun örnekle 1000 yatırdın 10000 çektin diyelim tekrar 10000 siteye attığında ne oluyor ? 11000 yatırım 10000 çekim peki ordan 20000 kazandın 20000 çektin ne oluyor ?11000 yatırım 30000 çekimtam olarak böyle oldu. 2milyon toplam yatırım var onu ben 250-300k döndürerek yapmışımdır. yarısını da kaybetmişiz zaten dolaşıma soktuğumuz paranın![]()
ulan şunlara neden bu kadar hakimiz baksana kafamız da çalışıyor niye buradayız abi 🤣en uygun örnekle 1000 yatırdın 10000 çektin diyelim tekrar 10000 siteye attığında ne oluyor ? 11000 yatırım 10000 çekim peki ordan 20000 kazandın 20000 çektin ne oluyor ?11000 yatırım 30000 çekim![]()
ağzına sağlık dostneyse ben yatıyorum kumar, alkolden ve sigaradan daha kötüdür ailenizi ve çevrenizi özellikle kendinizi bu illetten uzak tutun.(bazı arkadaşlar gibi kardeşinizi falan 18 yaşına geldi diye sitelere üye yapmaya çalışmayın!) iyi sabahlar.
allah yardımcın olsun senin için dua edeceğimGüzel bir anlatım kumaşın bütün gerçekleri hepimizin yaşadığı şeyleri anlatmışsın kazanmak imkansız gibi birşey artık maaş 40k ödeme 70k aylık ne oran kaldı ne orantı aylar önce bir hata yaptık krediyle kumar oynadık şimdi o borç oldu 300 400k öďeyemiyoruz cepte para kalmıyor kalanıda yükseltelim biseyler ödeyelim diyorum daha 2 kupon yapmadan kasa sıfırlanıyor Allah sonumuzu hayır etsin parasızlık zor iş birde evliysen dahada sıkıntı. 15 gün yıllık izin yatıyor icerde para yok kafam borçlarda diye izine bile çıkmıyorum
soymasaydık soyulmazdık :/Şöyle bi bakim dedim vbete
Ben bunları hatırlamıyorum
Meğer soymuşuz vbeti zamanında
Ekli dosyayı görüntüle 812381
Hepimizin yardımcısı olsunallah yardımcın olsun senin için dua edeceğim