Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2025 Yılı Kumar Özetim ( Detaylı )

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
476
149
43
bu forumda asgari ücretle çalışıp benim oynadığım miktarları 5e katlayacak adamlar var dost
Kardeş milyon yatırımın var ya sen zenginsin ya etrafindakiler zengin yani banka sana bi teminat vermeden böyle milyon kredi vermez 1milyon kredi çeksen aylık ödemesi 120bin civarı çalışmıyorum diyosun banka sana nasıl verecek bunu

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
3,562
113
Kardeş milyon yatırımın var ya sen zenginsin ya etrafindakiler zengin yani banka sana bi teminat vermeden böyle milyon kredi vermez 1milyon kredi çeksen aylık ödemesi 120bin civarı çalışmıyorum diyosun banka sana nasıl verecek bunu
dostum kazandığımız paraları da tekrar siteye atıyoruz ya o yüzden büyük gözüküyor meblağlar. çektiğim krediler de max 80k 100k onları da çekip kumara bastık hep. sen demek ki daha çok düşmemişsin sana garip geliyor. düşmezsin umarım.

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
adem attığının fazlasını kazanmış olabilir bazı sitelerde ve kazandığını tekrar siteye ata ata dönüşüm oluşturmuş olabilir orada yatırımın 1milyon olması onun 1milyonu o siteye kendi parası olarak yatırdığı anlamına gelmiyor :D

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
3,562
113
adem attığının fazlasını kazanmış olabilir bazı sitelerde ve kazandığını tekrar siteye ata ata dönüşüm oluşturmuş olabilir orada yatırımın 1milyon olması onun 1milyonu o siteye kendi parası olarak yatırdığı anlamına gelmiyor :D
tam olarak böyle oldu. 2milyon toplam yatırım var onu ben 250-300k döndürerek yapmışımdır. yarısını da kaybetmişiz zaten dolaşıma soktuğumuz paranın :D

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
476
149
43
Ya bırakın be kardeşim kazansa da sonunda kaybeder öyle Bi illet

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
tam olarak böyle oldu. 2milyon toplam yatırım var onu ben 250-300k döndürerek yapmışımdır. yarısını da kaybetmişiz zaten dolaşıma soktuğumuz paranın :D
en uygun örnekle 1000 yatırdın 10000 çektin diyelim tekrar 10000 siteye attığında ne oluyor ? 11000 yatırım 10000 çekim peki ordan 20000 kazandın 20000 çektin ne oluyor ?11000 yatırım 30000 çekim :D

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
3,562
113
en uygun örnekle 1000 yatırdın 10000 çektin diyelim tekrar 10000 siteye attığında ne oluyor ? 11000 yatırım 10000 çekim peki ordan 20000 kazandın 20000 çektin ne oluyor ?11000 yatırım 30000 çekim :D
ulan şunlara neden bu kadar hakimiz baksana kafamız da çalışıyor niye buradayız abi 🤣

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
neyse ben yatıyorum kumar, alkolden ve sigaradan daha kötüdür ailenizi ve çevrenizi özellikle kendinizi bu illetten uzak tutun.(bazı arkadaşlar gibi kardeşinizi falan 18 yaşına geldi diye sitelere üye yapmaya çalışmayın!) iyi sabahlar.

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
3,562
113
neyse ben yatıyorum kumar, alkolden ve sigaradan daha kötüdür ailenizi ve çevrenizi özellikle kendinizi bu illetten uzak tutun.(bazı arkadaşlar gibi kardeşinizi falan 18 yaşına geldi diye sitelere üye yapmaya çalışmayın!) iyi sabahlar.
ağzına sağlık dost

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
Güzel bir anlatım kumarın bütün gerçekleri hepimizin yaşadığı şeyleri anlatmışsın kazanmak imkansız gibi birşey artık maaş 40k ödeme 70k aylık ne oran kaldı ne orantı aylar önce bir hata yaptık krediyle kumar oynadık şimdi o borç oldu 300 400k öďeyemiyoruz cepte para kalmıyor kalanıda yükseltelim biseyler ödeyelim diyorum daha 2 kupon yapmadan kasa sıfırlanıyor Allah sonumuzu hayır etsin parasızlık zor iş birde evliysen dahada sıkıntı. 15 gün yıllık izin yatıyor icerde para yok kafam borçlarda diye izine bile çıkmıyorum

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
3,562
113
Güzel bir anlatım kumaşın bütün gerçekleri hepimizin yaşadığı şeyleri anlatmışsın kazanmak imkansız gibi birşey artık maaş 40k ödeme 70k aylık ne oran kaldı ne orantı aylar önce bir hata yaptık krediyle kumar oynadık şimdi o borç oldu 300 400k öďeyemiyoruz cepte para kalmıyor kalanıda yükseltelim biseyler ödeyelim diyorum daha 2 kupon yapmadan kasa sıfırlanıyor Allah sonumuzu hayır etsin parasızlık zor iş birde evliysen dahada sıkıntı. 15 gün yıllık izin yatıyor icerde para yok kafam borçlarda diye izine bile çıkmıyorum
allah yardımcın olsun senin için dua edeceğim

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,369
113
Şöyle bi bakim dedim vbete
Ben bunları hatırlamıyorum
Meğer soymuşuz vbeti zamanında
vbet.JPG

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
Burayı okurken 12 saatlik Pazar gece mesaisinden çıktım eve doğru gidiyorum.Bu ay 13 gün geride kaldı . 64 saat mesai yapmışım .Kumar belasını neyse ki azalttım. 740 bin liradan geriye 120 bin borç kaldı. Gece gündüz demeden çalıştık, tabi ki arada 3 5 oynadık. Ama giden psikoloji , zevksizlik , sigaranın verdiği o acı tat, yemeden içmeden kesilmeler. Bunları göz önünde bulundurmak lazım. 2022 de şu tabloya benzerdim ben de. Bu sene sadece 250bin yatırımım olmuş. 215 de çekim . Tabi ki oynayın . Kumarbaz adam kolay kolay iflah olmaz ama azaltın beyler. En azından miktarları, geçirilen zamanları azaltın, elinize geçen parayı borç yoksa yiyin. İyi forumlar

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Betgit'e işlemin çok diye iyi doğum günü bonusu bekleme artık baya az veriyorlar benim Happy Hourlar için uğradığım siteydi yaklaşık 350k yat 300k çek vardır 150TL eklediler ordan düşün