- 6,644
- 5,634
- 113
Kadınların durumu 1-2 tur sonra kendini belli eder ilk maçlar çok riskli kadınlarda
Yazdığım gibi servis kırdı kasa olsa oynasam gelmez awSİNNER 2-0 geriye düşse bile çevirebilecek bir oyuncu ve belli de olmaz 2.set daha bitmedi 1-1 de yapabilir oranı value maç başı 1.10du
2.09 oran 1.34 oldu an itibariyleSİNNER 2-0 geriye düşse bile çevirebilecek bir oyuncu ve belli de olmaz 2.set daha bitmedi 1-1 de yapabilir oranı value maç başı 1.10du
1.34 oran an itibariyle 2.73 oldu 2-0 geriye düştü. 2-1e getirirse oranı 1.65 falan olur ordan maçı çevirir2.09 oran 1.34 oldu an itibariyle
Fucho da çok iyi tenisçi ama sinner 2-3 kumaş üstün ondanFucho çok efsane oynuyo her topa koşup extra vuruşa zorluyo sinnerı oda sağolsun basit hata yağmuruna tuttu maçı
Orası öyle tabiFucho da çok iyi tenisçi ama sinner 2-3 kumaş üstün ondan
Oran an itibariyle 1.65 oldu bu tenisde master yaptım ama kendim kazanamıyorum1.34 oran an itibariyle 2.73 oldu 2-0 geriye düştü. 2-1e getirirse oranı 1.65 falan olur ordan maçı çevirir
Niye kazanmiyonOran an itibariyle 1.65 oldu bu tenisde master yaptım ama kendim kazanamıyorum
Sabırsızım kasa basıyorum sürekliNiye kazanmiyon
Doğru tahmin yüzdem yüksek ama kasa basınca bir anlamı olmuyorNiye kazanmiyon
Para lazım ve sabır lazım sanaDoğru tahmin yüzdem yüksek ama kasa basınca bir anlamı olmuyor
Var mi mac önerin dostDoğru tahmin yüzdem yüksek ama kasa basınca bir anlamı olmuyor
Naber broVar mi mac önerin dost
İyi senNaber bro