- 34,546
- 19,154
- 113
25-30 k miz varmis aw haberimiz yok
Bunun yanında çalışıyorum bide aylık 25-30 da ordan ekle sen 😅😅 Allah'a şükür çark dönüyor25-30 k miz varmis aw haberimiz yok
Vay aw bi sene yeme araba alirsin iki sene yeme daireBunun yanında çalışıyorum bide aylık 25-30 da ordan ekle sen 😅😅 Allah'a şükür çark dönüyor
Borçlar ödendikten sonra neden olmasın 🤔Vay aw bi sene yeme araba alirsin iki sene yeme daire
Borc varmikiBorçlar ödendikten sonra neden olmasın 🤔
Vodafone ye nasil 45 borclandin merak ettimEkli dosyayı görüntüle 299035
1 tane örnek attım 😅
5 faturalı hat 3 ay limitlerin ırzına mobil ödeme kullanarak geçtim kumarda ilk dönemlerimde üstüne faizler avukatlar masraflar 3-4 senedir artıyor görmeyeli 10k daha artmışVodafone ye nasil 45 borclandin merak ettim
Kargoyuda katarsak bence çok çünkü o malin maliyeti de var onlari da düşünce kâr orani baya düşerHerkes o adamı konuşuyor ama adam biraz saçmalıyor hem dükkanı olcak hem elemanı olcak işleri tıkır tıkır gidicek hemde kesintiye laf edicek oldu ben tek yapıyorum mesela kargoya kendim gidiyorum videodaki eleman büyük ihtimal ayağından gelip almalarını bekler buda bi kesinti görsel bırakıyorum sence çok mu mesela
Ekli dosyayı görüntüle 299032
Ode dostum bi iki ay sık disini ode5 faturalı hat 3 ay limitlerin ırzına mobil ödeme kullanarak geçtim kumarda ilk dönemlerimde üstüne faizler avukatlar masraflar 3-4 senedir artıyor görmeyeli 10k daha artmış
Akmasada damlar dostKargoyuda katarsak bence çok çünkü o malin maliyeti de var onlari da düşünce kâr orani baya düşer
Akmasada damlar dost
Kâr yapmak istiyosan sabırlı olup yüksek fiyattan satarsın 30 liraya aldığım ürünü %18 falan kargo ödüyorum 20 TL civarı da trendyol komisyonu 110-130 arası satıyorum tüm ürünlerm böyle bencede makulKargoyuda katarsak bence çok çünkü o malin maliyeti de var onlari da düşünce kâr orani baya düşer
Benim kadar kar birakmaz dost veriyim iki bankoYa bu işte getirisi normalde satamayacagin kadar mal satıyorsun trendyol sayesinde ne kadar kesinti olsa da illa kâr bırakıyor
Ahahah ver kafama yatarsa oynarımBenim kadar kar birakmaz dost veriyim iki banko![]()
Ask olsun dost versigim maclar ne zaman gelmediki kafama yatarsa diyorsunAhahah ver kafama yatarsa oynarım
Bizim elbise satan mükellef vardı o zamanlar tisört falan 60-70 liraydı adamın alısı 3-4 lira takım elbiselerin gelisi 20-30 lira çok şaşırmıştım kıyafet işinde çok iyi kâr var aslında çok ucuza alınıp çok pahalıya satılıyorKâr yapmak istiyosan sabırlı olup yüksek fiyattan satarsın 30 liraya aldığım ürünü %18 falan kargo ödüyorum 20 TL civarı da trendyol komisyonu 110-130 arası satıyorum tüm ürünlerm böyle bencede makul
Demek sadece beni yakıyorsunAsk olsun dost versigim maclar ne zaman gelmediki kafama yatarsa diyorsun
Geçen gördüm yatırmıstın birilerini 😂Ask olsun dost versigim maclar ne zaman gelmediki kafama yatarsa diyorsun