- 151
- 152
- 43

1KING Krallığı’na adım atarken seni özel bir ödül bekliyor!
Telefon numaranı ve e-posta adresini onayla, 500 TRY anında hesabına gelsin.
DENEME BONUSU TALEP ET

Bosver dostum onu soylim sana gerisini sen anlasartlari nedir acaba
Şartı nerde yazıyorEkli dosyayı görüntüle 892811
1KING Krallığı’na adım atarken seni özel bir ödül bekliyor!
Telefon numaranı ve e-posta adresini onayla, 500 TRY anında hesabına gelsin.
DENEME BONUSU TALEP ET
İyi günler, siteye kayıt olup Bonuslar sayfasında detayları görebilirsiniz.Şartı nerde yazıyor
nedir kuralları orda gözükmüyorİyi günler, siteye kayıt olup Bonuslar sayfasında detayları görebilirsiniz.
Deneme bonusu maksimum çekim tutarı 500 TL'dir ve Çevrim şartı: x35'dir (17.500). Deneme Bonusu slot oyunlarında geçerlidir. Web sitemizden çekim yapabilmek için en az bir kere minimum tutarda yatırım yapmış olmanız ve o yatırımı %100 oranında çevrim yapmanız gerekmektedir. Knk direk sen 500 yatir 1000 yap çek bune biçim bonusŞartı nerde yazıyor
35 katı az olmus 150 katı olsa yatırımda 1000 olsa daha mantıklımıs bu sartlara göre hemen kosa kosa alalım bariDeneme bonusu: 500 tl slot bonusu "Bonuslar" bölümünde yer alacaktır;
Maksimum ödeme miktarı 500 tl;
Çevrim şartı: x35
Kazanç çekimi için 100 tl yatırmak gerekiyor. En az bir yatırım olması gerek efendim.
Katı gectim ,ondan sonra 500 Max cekim35 katı az olmus 150 katı olsa yatırımda 1000 olsa daha mantıklımıs bu sartlara göre hemen kosa kosa alalım bari
Hangi şantiye de çalışıyorsunBunun denemesini almadım ama yatırım yapmıştım şantiyede ödeme yapmıştı
Ulan zaten yatırım problemi var hala deneme bonuslarında yatırım sartı koyuyorlar artık yatırılmıyor düşük miktarlar hesaplar bulunamıyor kim ugrasırDeneme bonusu: 500 tl slot bonusu "Bonuslar" bölümünde yer alacaktır;
Maksimum ödeme miktarı 500 tl;
Çevrim şartı: x35
Kazanç çekimi için 100 tl yatırmak gerekiyor. En az bir yatırım olması gerek efendim.
Otomatik çevirinin ben 😂😂saniyesinde diye yazacaktımHangi şantiye de çalışıyorsun

750 katı olsa olacaktım üye35 katı az olmus 150 katı olsa yatırımda 1000 olsa daha mantıklımıs bu sartlara göre hemen kosa kosa alalım bari