Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu 1King | 500₺ Deneme Bonusu: Yeni Üyelerimize

yablitemha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
287
63
Bunun denemesini almadım ama yatırım yapmıştım şantiyede ödeme yapmıştı

watabashi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
69
28
Şartı nerde yazıyor
Deneme bonusu maksimum çekim tutarı 500 TL'dir ve Çevrim şartı: x35'dir (17.500). Deneme Bonusu slot oyunlarında geçerlidir. Web sitemizden çekim yapabilmek için en az bir kere minimum tutarda yatırım yapmış olmanız ve o yatırımı %100 oranında çevrim yapmanız gerekmektedir. Knk direk sen 500 yatir 1000 yap çek bune biçim bonus

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,973
1,730
113
Deneme bonusu: 500 tl slot bonusu "Bonuslar" bölümünde yer alacaktır;
Maksimum ödeme miktarı 500 tl;
Çevrim şartı: x35
Kazanç çekimi için 100 tl yatırmak gerekiyor. En az bir yatırım olması gerek efendim.

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,073
851
113
Kazanç çekimi için 100 tl yatırmak gerekiyor. En az bir yatırım olması gerek efendim.
35 katı az olmus 150 katı olsa yatırımda 1000 olsa daha mantıklımıs bu sartlara göre hemen kosa kosa alalım bari

Eray625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
103
71
28
Bu bonus bir tür işkence çeşiti.

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
215
96
28
Ulan zaten yatırım problemi var hala deneme bonuslarında yatırım sartı koyuyorlar artık yatırılmıyor düşük miktarlar hesaplar bulunamıyor kim ugrasır

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
35
28
Sponsor forumundayin ve böyle bir paylaşıma utanmiyormusun ? Bı Bonus sayfasına bak paylaşılan bonuslara önce ondan sonra kıçı kırık bonusu yayınlamayı düşün bu ne rezillik ya modlar böyle şeylere nasıl göz yumuyor üyeleriyle alay edilmesine neden izin veriyor ? Bu bonusun tek amacı alay etmek

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
35
28
Surda oynayan varsa şu bonusdan sitenin kapasitesini çözebilir 2 3 bin lira bile yatirilmaz 10 bin yapsan parani odeyemezler net

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
341
83
Yatirimli oldugu için deneme bonusu demiyoruz buna biz bence bu bildiğin bul karayı al parayı 🤔😄

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,776
3,483
113
slot oyunlarında rtp çok iyi, kasma vs de yok ama ödeme alamıyosun:pben o yüzden bıraktım daha yatırım da yapmıyorum,600 lira paraya habire ret verdiler,desteğe yazıyosun cevap yok, enson lan nasılsa ödemeyecekler diye çatçut yüksek betten spin çevirip kasayı sıfırladığımın saniyesinde destek yazdı, bakiyeniz olmadığı için çekim yapamıyosunuz diye:p diyalog olsa çekimin çat ödense ben everylere bayılmıycam 1, tanıdıklarıma önericem 2,winwin olacak 3 ama çok amatörler.

1764451711138.png