- 928
- 358
- 63
geçen bi sms geldi, hesap detaylarınız vs, kimseyle paylaşmayın, giriş yaptım hesapta böyle bi miktar, koparmaya çalışıyolar anladıkda,🙃😁 bilmiyorum, bu sistemden anlayan eden varmı arkadşlar, yinede bi umut demednde edemiyr insan ag 😁
Kardes oraya girdigin ancuazda mutlaka biseylere kapi acmis oluyorsun.kac kisiye atilmis bu msj hicmi denk gelmedin.disaridaki pirince giderken eldeki bulgurdan oluyorsunuz sonra gelip burda magduriyet konusu aciyorsunz.nasil inanabiliyorsunuz boyle seylere gercekten hayret ediyorum.geçen bi sms geldi, hesap detaylarınız vs, kimseyle paylaşmayın, giriş yaptım hesapta böyle bi miktar, koparmaya çalışıyolar anladıkda,🙃😁 bilmiyorum, bu sistemden anlayan eden varmı arkadşlar, yinede bi umut demednde edemiyr insan ag 😁
Su konuyu acmak 😁Şu konuya onay vermek 😅
Belki koparır birini 😁Su konuyu acmak 😁
Baksana taliplisi var belliki.onlarada boylesi lazim 😊Belki koparır birini 😁
konu başlığı havadan sudan, senin gibi çok var he,senin fikrini almadık kb. oysa bunun bi görev olduğu herkz bilir ag, dnglŞu konuya onay vermek 😅
😁Adamlar bütün tuşlara basmışlar
Benim fikrimi.ozgur ortamda sorgulayamazsin zaten ben gayet güzel şekilde açık açık yazdım bir enayi gelirde sende yolarsin diye sende noktalı kısaltmali yazma açıkça küfür et ilk okul öğrencisi misin ? Forumun havadan suyu konularına bakma senin gibi kaç kişi bu konuyu açmış ona bak ilk olarak 👍konu başlığı havadan sudan, senin gibi çok var he,senin fikrini almadık kb. oysa bunun bi görev olduğu herkz bilir ag, dngl
arkadaş, taşşğna bişey paylaşyrz, sakin olun talipli falan yok, eleştiri moduna girmyin hemen teyzelr gibi, talipli olsam böylmi paylşm yaparım, lan şu çok zeki rollerine yatıynz varya,böylesileri böylesilri neyse 🙃🙃sğdras sevsm geliyr akşm üstü dBaksana taliplisi var belliki.onlarada boylesi lazim 😊
kısa yoldan zengin olma peşindeyz hep, başkasının hayatnı skmşsz umrumzda değil.Milletin bilim adamı çalışır bizimde dolandırıcılar nasıl dana fazla skblrz diye çare arıyorlar sanırım normal de bu tür olaylar hindistan Somali vs fakirlik oranı aşırı cahil ülkelerde olurdu yıllarca onlar hemen kanar çünkü böyle şeylere çünkü 3 5 dolar onlar için herşey di bizim için de bir aralar 1.5 2 TL idi utanç duyuyorum mq
Adam senle beni karıştırıp şuan sana giydirio inceden 🤣Baksana taliplisi var belliki.onlarada boylesi lazim 😊
Kardes kendin yazmissin bi umut falan vs ve bi arayis icine girmissin tepkiyi gorunce milleti tas..ga almaya kalkan sensin.cok yersiz oldu bu durum be.neyse iyi eglenceler.umarim giris yaparken biseylere onay vermemissindir.hadi eyw 😉arkadaş, taşşğna bişey paylaşyrz, sakin olun talipli falan yok, eleştiri moduna girmyin hemen teyzelr gibi, talipli olsam böylmi paylşm yaparım, lan şu çok zeki rollerine yatıynz varya,böylesileri böylesilri neyse 🙃🙃sğdras sevsm geliyr akşm üstü d
Yok benim msji alintilamis.burasi gerilir arkadas hem uslupsuz konusuyor hem r yapiyor birazdan basar kalayi gerek yok ben kactim burdan bnce sende kac 😁Adam senle beni karıştırıp şuan sana giydirio inceden 🤣