http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1984556.06 Usdt Hesap 🙃

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
geçen bi sms geldi, hesap detaylarınız vs, kimseyle paylaşmayın, giriş yaptım hesapta böyle bi miktar, koparmaya çalışıyolar anladıkda,🙃😁 bilmiyorum, bu sistemden anlayan eden varmı arkadşlar, yinede bi umut demednde edemiyr insan ag 😁

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
geçen bi sms geldi, hesap detaylarınız vs, kimseyle paylaşmayın, giriş yaptım hesapta böyle bi miktar, koparmaya çalışıyolar anladıkda,🙃😁 bilmiyorum, bu sistemden anlayan eden varmı arkadşlar, yinede bi umut demednde edemiyr insan ag 😁
Kardes oraya girdigin ancuazda mutlaka biseylere kapi acmis oluyorsun.kac kisiye atilmis bu msj hicmi denk gelmedin.disaridaki pirince giderken eldeki bulgurdan oluyorsunuz sonra gelip burda magduriyet konusu aciyorsunz.nasil inanabiliyorsunuz boyle seylere gercekten hayret ediyorum.

Hayatinustu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
818
821
93
konu başlığı havadan sudan, senin gibi çok var he,senin fikrini almadık kb. oysa bunun bi görev olduğu herkz bilir ag, dngl
Benim fikrimi.ozgur ortamda sorgulayamazsin zaten ben gayet güzel şekilde açık açık yazdım bir enayi gelirde sende yolarsin diye sende noktalı kısaltmali yazma açıkça küfür et ilk okul öğrencisi misin ? Forumun havadan suyu konularına bakma senin gibi kaç kişi bu konuyu açmış ona bak ilk olarak 👍

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Milletin bilim adamı çalışır bizimde dolandırıcılar nasıl dana fazla skblrz diye çare arıyorlar sanırım normal de bu tür olaylar hindistan Somali vs fakirlik oranı aşırı cahil ülkelerde olurdu yıllarca onlar hemen kanar çünkü böyle şeylere çünkü 3 5 dolar onlar için herşey di bizim için de bir aralar 1.5 2 TL idi utanç duyuyorum mq

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
Baksana taliplisi var belliki.onlarada boylesi lazim 😊
arkadaş, taşşğna bişey paylaşyrz, sakin olun talipli falan yok, eleştiri moduna girmyin hemen teyzelr gibi, talipli olsam böylmi paylşm yaparım, lan şu çok zeki rollerine yatıynz varya,böylesileri böylesilri neyse 🙃🙃sğdras sevsm geliyr akşm üstü d

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Ben de aldim bu mesaji girdim 3.5 milyon dolar vardı içinde. Sonra baktım destek gmail kullanıyor 😂

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
Milletin bilim adamı çalışır bizimde dolandırıcılar nasıl dana fazla skblrz diye çare arıyorlar sanırım normal de bu tür olaylar hindistan Somali vs fakirlik oranı aşırı cahil ülkelerde olurdu yıllarca onlar hemen kanar çünkü böyle şeylere çünkü 3 5 dolar onlar için herşey di bizim için de bir aralar 1.5 2 TL idi utanç duyuyorum mq
kısa yoldan zengin olma peşindeyz hep, başkasının hayatnı skmşsz umrumzda değil.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
arkadaş, taşşğna bişey paylaşyrz, sakin olun talipli falan yok, eleştiri moduna girmyin hemen teyzelr gibi, talipli olsam böylmi paylşm yaparım, lan şu çok zeki rollerine yatıynz varya,böylesileri böylesilri neyse 🙃🙃sğdras sevsm geliyr akşm üstü d
Kardes kendin yazmissin bi umut falan vs ve bi arayis icine girmissin tepkiyi gorunce milleti tas..ga almaya kalkan sensin.cok yersiz oldu bu durum be.neyse iyi eglenceler.umarim giris yaparken biseylere onay vermemissindir.hadi eyw 😉