- 4,500
- 4,488
- 113
Bir tane dm almışşsam haklısın 1 kişi bile atmadı dm bende şaşırdım vallaLa ölüsü 10 Dm almışsındır ben atmadım mesela istesem atardım bıktırdılar, sanki hayır kurumuyuz 2 kuruş kazanınca illa dağıtacağız
Bir tane dm almışşsam haklısın 1 kişi bile atmadı dm bende şaşırdım vallaLa ölüsü 10 Dm almışsındır ben atmadım mesela istesem atardım bıktırdılar, sanki hayır kurumuyuz 2 kuruş kazanınca illa dağıtacağız
Bana ulaş 😄😒@Shellac konu kilit dağıtım için ulaşacağım
Çekiliş olmadı seninBir tane dm almışşsam haklısın 1 kişi bile atmadı dm bende şaşırdım valla
Üzülmüş gibisin bu duruma reis hahahahahaBir tane dm almışşsam haklısın 1 kişi bile atmadı dm bende şaşırdım valla
InanamıyorumBir tane dm almışşsam haklısın 1 kişi bile atmadı dm bende şaşırdım valla
İstersen atayım 😂Bir tane dm almışşsam haklısın 1 kişi bile atmadı dm bende şaşırdım valla
Şuan Forum kim kime dum Duma karıştı her yerBenim anlamadığım konu neden maçlar bitmeden kapandı
Roll ac dagıtmıyosanda takıp edek can sıkılıyo heyyBenim anlamadığım konu neden maçlar bitmeden kapandı
Geleceği görüyorlar artık tövbe tövbe zjsjsjddBenim anlamadığım konu neden maçlar bitmeden kapandı
Yatacam dağıtım yapıp çekiliş kime çıkarsaRoll ac dagıtmıyosanda takıp edek can sıkılıyo heyy
Yat resi yarın öğlene ancak olur çekilişYatacam dağıtım yapıp çekiliş kime çıkarsa
Senın konunmu varkı nerde yapcan gormedım benYatacam dağıtım yapıp çekiliş kime çıkarsa
Vay arkadas gormemısım ben konunu yıkıl dunyaYatacam dağıtım yapıp çekiliş kime çıkarsa
Kanka karar veremezsen bana bari pilav üstü desteği çok bayılacağım vallaKonu içinde tartışms oluyor roll yapıyorsun roll başarılı olunca kimsenin sesi çıkmıyor roll başarısız olunca da birilerinin emekleri boşa gidiyor saçma sapan şeyler
Bakmıyor kansız kansız@KANSIZ dm bak hele
🥹Konu içinde tartışms oluyor roll yapıyorsun roll başarılı olunca kimsenin sesi çıkmıyor roll başarısız olunca da birilerinin emekleri boşa gidiyor saçma sapan şeyler