Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 11. Yargı Paketi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,150
113
@diyar727 Dost öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bende 2 yılın ardından çıktım mart ayında, İzinin tadını cok iyi bilirim yasaya bağlama diyeceğim ama kafanı bağlaman gereken bir umut olmalı tabi ama eğer uzun değilse her türlü yatacağım ve bitecek olarak düşün Allah kurtarsın
Başka dosyalarda var dost gelirse onlar sıkıntı

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
450
281
63
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Kardaşım 2020 den beri hukumluyum gir çık yat covideen yararlandım 5. Yargı paketinde artı 3 denetimden yararlandım 2 ay sonra geri aldılar elimizde bunlar hiç birşey vermez ama mahkumunda umudu bitmez

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,150
113
Kardaşım 2020 den beri hukumluyum gir çık yat covideen yararlandım 5. Yargı paketinde artı 3 denetimden yararlandım 2 ay sonra geri aldılar elimizde bunlar hiç birşey vermez ama mahkumunda umudu bitmez
Elinden alma olayı da çok saçma verilen hakkı nasıl alıyorlar anlaşılır gibi değil dost

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
276
162
43
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Denetim tek seferlik af gelse tamamdır benim dosya yoksa başı tutuk

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
276
162
43
Usta benim bi çok arkadaşım covid yasasından çıktı hala devam ediyorlar sen yaktınmı acaba ihlal vs

Tolgamukul

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
84
28
Cezaevinde segbise çıkmaktan ceza yatamadık dışarı çıktık mahkemeye gitmekten işe zorla gidiyoruz..

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
75
28
Uyusturucu hırsızlık vb. Gbi suçlarda yatiyosun zaten dost benim iki dosyam var toplam ceza 2 sene 6 ay imza yok bide girdi çıktı dahi yapmadım bazı suçlarda 3 sene altına denetim yok birde suç tarihide önemli
kardeşim benim suç tarihi 2017 şu an istinafta 2 sene 1 ay yani onaylanıp geldiğinde imza denetim olmayacakmı aynı tarihteki suçtan yine 2 sene 1 ay denetime girmiştim 2021 de ama izin vardı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,135
1,818
113
kardeşim benim suç tarihi 2017 şu an istinafta 2 sene 1 ay yani onaylanıp geldiğinde imza denetim olmayacakmı aynı tarihteki suçtan yine 2 sene 1 ay denetime girmiştim 2021 de ama izin vardı
Bro suç türüne bağlı dost uyuşturucu hırsızlık yaralama gbi suçlar varsa azda olsa yatari var ama bu dediğim suçların dışındaysa yatari yok dost suç tarihinide göz önüne alırsak

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
75
28
Bro suç türüne bağlı dost uyuşturucu hırsızlık yaralama gbi suçlar varsa azda olsa yatari var ama bu dediğim suçların dışındaysa yatari yok dost suç tarihinide göz önüne alırsak
bilişim yolu ile hırsızlık suçu yatar değil dost denetim olacakmı denetim olursa zaten girdi çıktı olacak illa

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
969
113
Elinden alma olayı da çok saçma verilen hakkı nasıl alıyorlar anlaşılır gibi değil dost
Zaten covidin saçmalığı bu .

İnfaz kanunu suç tatihini baz alırken covid kesinleşme tarihini baz alıyor + geçmişten ceza gelirse koşullu salıvermenide geri alıyorlar ..

Bu paket verilirken o komisyonadaa şimdi ki adalet bakanı Yılmaz Tunç başkanlık ediyordu.

Bu yasaları çıkaranların diplomaları araştırılmalı bu kadar hata yapılamaz.

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,253
501
113
Aga oyle deme gerçekten kendinden başka kimseye zararı olmayan çok insan var olmaz işlerin içine düşmüş derdini anlatamayan hayat mücadelesi veren Allah kimseyi düşürmesin , ha bzi suçlarda var tek tek saymayalim cezasını çeksin tabi devlet bırakmasın yakalarini
Allah yardımcısı olsun hepsininde , kader mahkumu onlar işte.

Çekmediği derdin türküsünü söylüyor herkes gevşek ağzıyla , kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.