Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 11. Yargı Paketi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,151
113
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.

Ekli dosyalar

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,740
2,620
113
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Son anda covidi yine çıkarır bu ikneler.son gün bir olay oluyor toplum tepki gösterir diye vazgeciyorlar

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,151
113
Kardeşim sen dışarıda misin içeride misin aq ben anlamadım girip girip çıkıyon mu geçen konu acmadin mi giriyorum diye falan ben mi yanlis hatırlıyorum nasıl bı cezan var aq çözemedim
Dostum açıga ilk girişinde 3 ay içinde 2 iznin oluyor 2. İzine çıktım şimdi salı tekrar gideceğim ve bir sonra ki iznine 79 gün sayacagim 3 ayda 1 izin var 11 gün

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,856
7,646
113
Bu nasıl ülke aq sen ne biçim hükümlsn geçen de burdaydn yine burdasn böyle Adalet sisteminin Allah belasını versin
Aga oyle deme gerçekten kendinden başka kimseye zararı olmayan çok insan var olmaz işlerin içine düşmüş derdini anlatamayan hayat mücadelesi veren Allah kimseyi düşürmesin , ha bzi suçlarda var tek tek saymayalim cezasını çeksin tabi devlet bırakmasın yakalarini

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Seni kapsayan bişey yok senin karalar kesinleşen kararlar yasa cıktıktan sonrası için şartlı tahliyeler iptal diyo yanlış anlamadıysam ama seni baglamaz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,136
1,819
113
Yapma ya ben 9 ay 22 gün ceza için 1 ay kapalı yatıp nasıl denetime çıktım o zaman
Uyusturucu hırsızlık vb. Gbi suçlarda yatiyosun zaten dost benim iki dosyam var toplam ceza 2 sene 6 ay imza yok bide girdi çıktı dahi yapmadım bazı suçlarda 3 sene altına denetim yok birde suç tarihide önemli

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Dostum denetimin artması beni nasıl bağlamaz sorması ayıp :)
Denetim artıcak diye bişey yok paket cıktıktan sonra denetim olayı degişicek bu arkadaş nerden o kanıya varmış bilmiyorum adalet bakanı acıklaması o şekilde degil ceza aldınmı yatıcan artık diyo adam