- 1,178
- 752
- 113
Şöyle güzel bir bonuslu yeni sitelerde bi arıza olmadan olmuyor boş bonus olsa anında girip kaybederiz bu tür bonuslara uğraştırmadan vermiyorlar anasnı satyımvallahi öyle .ben 30. saate girdim hala dönüyor![]()
Şöyle güzel bir bonuslu yeni sitelerde bi arıza olmadan olmuyor boş bonus olsa anında girip kaybederiz bu tür bonuslara uğraştırmadan vermiyorlar anasnı satyımvallahi öyle .ben 30. saate girdim hala dönüyor![]()
uğraşmadan ekmek yiyemezsin bu bonus işlerinde.ödeme alan varmı önemli olan o , yoksa hiç uğraşmayacağım
Varödeme alan varmı önemli olan o , yoksa hiç uğraşmayacağım
1 kişi evrakları attım selfie kağıtlı kimlikli attım bakiye sildi hesabı kapadı yazdı bi kişi de çekim geldi yazdı daha seri ödeme görmedim benödeme alan varmı önemli olan o , yoksa hiç uğraşmayacağım
Benim hesap da doğrulanmış ama bonus yokBonusu alanlar nasıl aldı bi yardımcı olsanız
bonusu ayrı şekilde talep edeceksin.Benim hesap da doğrulanmış ama bonus yok
Dünden beri ne onaylandı ne birsey var mail adresleri de patlak saka gibi siteÇekim yapan arkadaşlar ajan değil demi
Aynen bi umut bekliyoz işteDünden beri ne onaylandı ne birsey var mail adresleri de patlak saka gibi site
5 kurus para yok böyle dandik sitelere kaldık ..Aynen bi umut bekliyoz işte
Aynen kral çöp karıştırıyoz işte 😀5 kurus para yok böyle dandik sitelere kaldık ..